• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Inscripcions XXVI campionat de Futbol 7 de Junta Central Fallera 2022-2023

Inscripcions XXVI campionat de Futbol 7 de Junta Central Fallera 2022-2023

Estes són les instruccions per a inscriure’s en el XXVI campionat de Futbol 7 de Junta Central Fallera.

El termini s’iniciarà el proper 26 d’abril i finalitzarà el 22 de maig. L’inici de la lliga tindrà lloc el dia 1 de juny de 2022.

Les inscripcions hauran de realitzar-se a través de la Secretaria Virtual (esports), comprovant en la Delegació que els/les jugadors/es consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant. Es podran inscriure un màxim de 20 jugadors per equip. És imprescindible indicar el DNI. Només es disputarà un partit setmanal; l'horari dels partits serà a partir de les 21:30 h de dilluns a divendres. Dissabte i diumenge es jugarà durant l'horari d'obertura del centre, matins o vesprades per a recuperar els partits ajornats.

Els campionats es duran a terme en les diferents instal·lacions de Sportcity València (carrer Poliesportiu nº2, Massanassa).

Els preus són els següents:

  • INSCRIPCIÓ: 96,80€ PER EQUIP
  • FIANÇA: 66,55€ PER EQUIP
  • PARTIT: 33,28€ PER EQUIP

Aquesta fiança, en cas d'estar al dia en els pagaments, si no es retira, és vàlida per a la següent temporada.

Per a formalitzar la inscripció s'haurà d'abonar mitjançant transferència al número de compte següent: ES53 0081 0411 1300 0162 1567. Per un import de TOTAL DE 163,35 euros. En el concepte s'ha de posar, NOM DE LA FALLA + FUTBOL 7 JCF. OBLIGATORI POSAR TOTES LES DADES QUE SE SOL·LICITEN. El preu i venciment de pagament de cada FASE s'anunciarà una vegada tancada les inscripcions, mitjançant un comunicat OFICIAL DE L'EMPRESA ORGANITZADORA.

L'import total de cada FASE (partits) es farà efectiu en un únic pagament en la recepció del club. Una vegada tancat el termini d'inscripció i realitzada la distribució dels equips en els diferents grups per part de l'Empresa Organitzadora, s'informarà cada equip del calendari dels partits (dies i hores).

Recordem a tots els equips participants que en el tauler d'anuncis de FutbolCity, estarà posat el reglament General del Futbol 7 i qualsevol dubte que tinguen sobre el campionat seran a ells com a Empresa Organitzadora a qui li ho hauran de consultar. 

Es prendran totes les mesures de seguretat vigents respecte a la COVID-19. Aquestes bases estaran condicionades a la normativa sanitària del moment.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte