• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Inscripcions IX campionat de Pàdel femení de Junta Central Fallera 2022-2023

Inscripcions IX campionat de Pàdel femení de Junta Central Fallera 2022-2023

S'informa a totes les comissions de l'obertura del termini d'inscripció per al IX campionat de Pàdel femení de Junta Central Fallera.

El termini d'Inscripció s'iniciarà el pròxim 26 d'abril i finalitzarà el 22 de maig de 2022. La lliga començarà l'1 juny del 2022. 

Les inscripcions hauran de realitzar-se a través de la Secretaria Virtual (esports), comprovant en la Delegació que les jugadores consten censades en la JCF com a membres de la comissió participant. Cada falla podrà tindre diversos equips, amb un mínim de 2 i un màxim de 4 jugadors per equip. Posem l'accent perquè posen en l'apartat OBSERVACIONS el nivell de joc que tenen, per a poder situar millor a cada equip en la seua categoria.

Els campionats es duran a terme en la seu de SportCity situada a Massanassa (enfront d'IKEA), empresa que porta col·laborant amb nosaltres diversos anys consecutius.

Els preus són els següents:

  • INSCRIPCIÓ: 60,00€ PER EQUIP
  • FIANÇA: 15,00€ PER EQUIP
  • PARTIT: 7,50€ PER EQUIP

Aquesta fiança, en cas d'estar al dia en els pagaments, si no es retira, és vàlida per a la següent temporada.

Per a formalitzar la inscripció s'haurà d'abonar mitjançant transferència al número de compte següent: ES53 0081 0411 1300 0162 1567, o en defecte d'això en el propi centre (targeta o efectiu), la quantitat total de 75 euros. En el concepte s'ha de posar, NOM DE LA FALLA + EQUIP (1,2,3… SI SÓN VARIS)+ FEMENÍ+PADEL JCF. OBLIGATORI POSAR TOTES LES DADES QUE SE SOL·LICITEN .

Aquest campionat Femení serà manera de lliga, agrupant els equips en divisions que depenen del nombre final d'equips inscrits, i del nivell que tinguen, prenent com a base, resultats d'anys anteriors. La composició de les divisions serà realitzada per l'Empresa organitzadora Padelcity. Una vegada tancat el termini d'inscripció i realitzada la distribució dels equips en els diferents grups per part de l'Empresa Organitzadora, s'informarà cada equip del calendari dels partits (dies i hores). En el tauler d'anuncis de PadelCity, està posat el reglament General del Pàdel.

Es prendran totes les mesures de seguretat vigents respecte a la covid-19. Aquestes bases estaran condicionades a la normativa sanitària del moment.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte