• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Inscripcions IV campionat infantil i II campionat adult de One Wall de Junta Central Fallera 2022-2023

Inscripcions IV campionat infantil i II campionat adult de One Wall de Junta Central Fallera 2022-2023

Consulta les indicacions per a les inscripcions IV campionat infantil i II campionat adult de One Wall de Junta Central Fallera 2022-2023

INSCRIPCIÓ IV CAMPIONAT DE ONE WALL INFANTIL

S'informa a totes les comissions de falles de l'obertura del termini d'inscripció per a l'IV Campionat de One Wall infantil de Junta Central Fallera. El termini d'inscripció s'iniciarà el 26 abril al 15 de maig de 2022. 

Les inscripcions hauran de realitzar-se a través de la Secretaria Virtual (esports), comprovant en la Delegació que els/les jugadors/es consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant.

El campionat es durà a terme en el Trinquet de Borbotó el dia 22 de maig de 2022, a partir de les 9 del matí. Aquest campionat és totalment gratuït. Si no s'arribara al nombre mínim d'equips inscrits (4), no se celebraria el campionat. La Delegació d'Esports avisaria a les comissions inscrites amb suficient antelació. 

Es prendran totes les mesures de seguretat vigents respecte a la covid-19. Aquestes bases estaran condicionades a la normativa sanitària del moment.

II CAMPIONAT DE ONE WALL ADULT

S'informa a totes les comissions de falles de l'obertura del termini d'inscripció per a l'II Campionat de One Wall Adult de Junta Central Fallera. El termini d'inscripció s'iniciarà el pròxim 26 abril i finalitzarà el 15 de maig de 2022.

Les inscripcions hauran de realitzar-se a través de la Secretaria Virtual (esports), comprovant en la Delegació que els/les jugadors/es consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant.

El campionat es durà a terme en el Trinquet de Borbotó el dia 22 de maig de 2022, a partir de les 9 del matí. Aquest campionat és totalment gratuït. Si no s'arribara al nombre mínim d'equips inscrits (4), no es celebraria el campionat. La Delegació d'Esports avisaria a les comissions inscrites amb suficient antelació.

Es prendran totes les mesures de seguretat vigents respecte a la covid-19. Aquestes bases estaran condicionades a la normativa sanitària del moment.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte