• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Inscripcions Dansà Falles 2022

Consulta les instruccions per a participar en la Dansà de les Falles de 2022

Un any més, la Junta Central Fallera i l’Ajuntament de València conviden les comissions falleres que tinguen grup de balls regionals a participar en la Dansà en Honor a la Mare de Déu dels Desemparats. Es donarà preferència en la inscripció a les comissions que han participat al Festival de Balls al Carrer 2022 o que encara no han participat per tindre la seua actuació a maig del 2022.

La Dansà tindrà lloc el divendres 6 de maig a les 23:00 hores a la Plaça de la Mare de Déu. La participació en esta Dansà serà per a ballaors i ballaores amb una edat mínima de 16 anys i sempre en parelles, mixtes o no, i quadres complets. 

Donada la limitació d'espai i la quantitat de grups participants, el número de parelles per falla serà limitat. Per rigorós ordre d’inscripció, es concediran 4 parelles als primers 45 grups inscrits i dos a la resta de grups fins completar l’aforament màxim de la Plaça, podent-se ampliar si, una vegada finalitzat el termini d'inscripció, no s'arribara a este aforament màxim.

Es realitzarà un assaig general el dia 4 de maig, a les 19:00 hores al col·legi Pare Català (carrer Pare Alegre, 22) on es farà entrega als grups de ball de les credencials per a accedir a la Dansà.

Els grups que estiguen interessats a participar han d’enviar un correu electrònic abans del 29 d’abril a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant:

  • Nom de la Falla
  • Parelles a participar
  • Nom del/la representant, telèfon i email
  • Tipus de Dansà que ballarà el Grup. “Plana” o de “La Font”
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte