• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Comunicació dates i jurats preseleccions juliol 2022

Les dates de les preseleccions seran els dies 1, 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16, 17, 22, 23 i 24 de juliol.

S'haurà de remetre un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., termini màxim 10 de juny, indicant la preferència de dia, així com si és necessita que el jurat es designe des de Junta Central Fallera.

El dijous 16 de juny, a les 19.00 hores, es farà el sorteig en Junta Central Fallera per a adjudicar els dies i pavellons en els quals cada sector que haja optat per aquesta modalitat realitzarà la seua preselecció. Totes les preseleccions hauran de realitzar-se abans del 25 de juliol perquè les candidates triades en aquesta fase puguen participar en la Batalla de Flors. 

En cas de reclamacions sobre el procés, hauran de presentar-se per escrit en la secretaria de Junta Central Fallera fins del 27 de juliol; en tot cas, serà la Delegació d'Incidències la que resolga sobre la reclamació.

Les candidates podran presentar les seues candidatures emplenant el butlletí disponible en la Secretaria Virtual i presentant-lo a través del registre d'entrada de la Secretaria Virtual degudament emplenat, signat i segellat.

El termini màxim per a presentar les candidatures serà el 15 de juny, inamovible. En el cas de les menors, haurà d'anar signat pels dos pares o tutors legals.

L'accés als butlletins d'inscripció serà a través de la Secretaria Virtual > Zona Privada > Tràmits. 

Les llistes de les candidates seran exposades en el tauler d'anuncis de la secretaria de Junta Central Fallera i publicades en la web del 21 al 23 de juny de 2022 en previsió d'alguna possible reclamació.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte