• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Descomptes per a DreamHack València 2022

Com ja us informaren fa unes setmanes, s’està celebrant el DreamHack València, que és el major esdeveniment de esports, gaming i tecnologia del món que torna a la nostra ciutat.

Ací teniu més informació: https://dreamhack.es/dreamhack-para-toda-la-familia/

L’organització ens indica que hi ha 50 invitacions gratuïtes per a fallers i falleres amb el codi enviat per a les 50 primeres persones que l’utilitzen. Una vegada s’esgoten estes primeres 50 invitacions, hi ha descomptes del 15% per a tothom.

Des de Junta Central Fallera us portem el major descompte per a DreamHack València!

Torna el major esdeveniment de esports, gaming i tecnologia del món a la nostra ciutat, i per ser fallers podreu viure'l amb un 15% de descompte en les vostres entrades. https://www.enterticket.es/eventos/dreamhack-valencia-2022

On? De l'1 al 3 de juliol en Fira València (del 3 al 4 per a les entrades LAN).

Què trobareu en DreamHack?
• Esports internacionals, incloent:

  • L'única parada del Circuit Femení de CSGO a Europa abans de les finals en DreamHack Suècia, amb la presència d'equips com Nigma Galaxy, BIG EQUIPA, CLG Xarxa o FÚRIA, i amb un premi final de 500.000 dòlars, a més d'un torneig independent amb un premi de 100.000 dòlars.
  • L'única parada a Europa de l'Halo Championship Sèries, amb premis de 100.000 dòlars.
  • ESL Challenger, sent l'única parada europea del ESL Pro Tour, comptant amb la presència d'equips com Movistar Riders, FÚRIA, MIBR i Outsiders, L'únic Màster del ESL Pro Tour de Starcraft 2 a Europa amb 338.000 dòlars en premis.
  • Les finals de Esports City League

· Tornejos LAN que enguany suposaran més de 30.000 euros en premis. Entre els títols d'aquestes competicions están Valorant i Fortnite Duos, una competició de League of Legends i una altra de CS:GO.

· Tornejos per a la comunitat per anunciar que portaran més premis, Beat the Pros, etc.

· Diferents zones Freeplay i experiencials.

· La FMS Duples de DreamHack València, un torneig amb 4 parelles de MCs de la Freestyle Màster Sèries, la major lliga de freestyle de parla hispana a nivell mundial, i 4 duples formades per aspirants inscrits a través de la pàgina oficial.

DreamHack València també comptarà amb una variada oferta d'activitats de gaming i oci, música en directe, meet&greet i accions amb creadors de contingut, zona de foodtrucks, marxandatge i molt més.

Vols vindre a l'esdeveniment? Aconsegueix la teua entrada en la ticketera oficial de l'esdeveniment utilitzant https://www.enterticket.es/eventos/dreamhack-valencia-2022 per a gaudir el teu 15% de descompte (no vàlid per a entrades de grup). Entra en https://dreamhack.es/ per a més informació.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte