• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

 • Inici
 • JCF
 • Secretaria
 • Bases i inscripcions del LXII concurs de fotografia de Junta Central Fallera

Bases i inscripcions del LXII concurs de fotografia de Junta Central Fallera

Consulta les bases del LXII concurs de fotografia que organitza Junta Central Fallera.

El termini de lliurament de les fotografies és del 18 de juliol al 7 de setembre del 2022. El mes d'agost Junta Central Fallera estarà tancada.

BASES LXII CONCURS DE FOTOGRAFIA

Colaboren: CC. NUEVO CENTRO, LEVANTE-EMV, LA JOIA INDUMENTARISTAS, EUGENIA PUERTES I AGFOVAL

La Delegació de Cultura de la Junta Central Fallera, per mitjà del present LXII CONCURS DE FOTOGRAFIA, desitja premiar l'entusiasme de les persones que durant les Falles realitzen reportatges o fotografies de tot allò que representa l'incomparable món de les Falles.

PARTICIPANTS:
Totes les persones, siguen o no professionals de la fotografia.

MODALITAT:
Color i Blanc i Negre.

TEMA:
Obligatòria i exclusivament relatiu a la Festa Fallera; el seu ambient, les gents, les Falles, festejos, etc...

OBRES:
Cada autor podrà presentar un màxim de dos fotografies per modalitat.

PRESENTACIÓ:
La grandària de la imatge fotogràfica no excedirà de 40 x 50 cm, i no podrà ser inferior a 20 x 25 cm. Haurà d'anar muntada sobre suport blanc rígid, cartó-ploma, amb mesures exteriors de 40 x 50 cm.

En la realització de les obres hauran d'observar‐se les més elementals normes de tiraje de qualitat, en atenció a la perdurabilitat i conservació de l'obra. També cal presentar l'obra per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., en format JPG o TIFF amb les següents característiques: 1920 x 1080 píxels a 300 ppp.

La foto tindrà el nom del títol i lema. No es recollirà cap fotografia que no porte les dades correctes i no entrarà en concurs si no ha segut enviada per e-mail.

IDENTIFICACIÓ:
Al dors de cada obra figurarà el LEMA i TÍTOL de cada obra, utilitzant per a això els cupons insertats en el bolletí d'aquestes bases. En sobre apart, degudament tancat i identificat amb el LEMA adoptat, s'inclourà el bolletí d'inscripció degudament emplenat en tots els seus extrems. El bolletí d'inscripció podrà baixar‐se de la següent direcció web: Junta Central Fallera: www.fallas.com

DRETS: Exents.

JURAT:
Estarà compost per cinc persones de reconeguda solvència i coneixements de fotografia, sent el mateix qui adjudicarà els premis i seleccionarà, cas de ser necessari, les obres per a l'exposició. La decisió del jurat serà inapelable, sent el mateix el responsable d'eliminar del veredicte aquells treballs que no reunisquen les condicions establides en aquestes bases. S'adjudicaran tots els premis establits, no podent declarar‐se “desert” cap d'ells.

PREMIS:

 • Gran Premi Nuevo Centro, “La cambra va estar allí”, a la millor instantània de totes les fotografies presentades, dotat amb una targeta regal de 300 euros i Socarrat.
 • Gran Premi Levante‐EMV, a la fotografia més “enginyosa” de totes les presentades al concurs, dotat amb 300 euros i Trofeu Levante‐EMV.
 • Gran Premi La Joia Indumentaristas a la fotografia que millor represente la indumentària valenciana, dotat amb un tall de tela valenciana de 5,5 metres i trofeu.
 • Gran Premi Eugenia Puertes “Diversitat i Inclusió”, a la fotografia que millor capte la diversitat i inclusió en el mon faller, dotat amb un tall de tela valenciana.

En cada modalitat (B/N i Color) s'adjudicaran els següents premis:

 • 1r premi: Targeta regal de Nuevo Centro de 250 euros, Socarrat de Nuevo Centro i llibre.
 • 2n premi: Targeta regal de Nuevo Centro de 150 euros, Socarrat de Nuevo Centro, i llibre.
 • 3r premi: Trofeu AGFOVAL, targeta regal de Nuevo Centro de 100 euros, Socarrat de Nuevo centro i llibre.
 • 1r Accesit: Socarrat de Nuevo Centro i llibre.
 • 2n Accesit: Socarrat de Nuevo Centro i llibre.

La Delegació de Cultura de la Junta Central Fallera es reserva el dret d'ampliar el nombre de premis, si la qualitat de les obres presentades, segons el parer del jurat qualificador, així ho aconsellara, mitjançant el lliurament del nombre de premis que es determine, dotats amb Trofeu, cortesia de la Junta Central Fallera.

Les fotografies premiades quedaran en propietat de la JUNTA CENTRAL FALLERA.

Els autors de les obres premiades cedeixen els drets de les mateixes a la J.C.F. per a la seua publicació, difusió i ús, sempre que es faça constar, en tot moment, el nom de l'autor.

Els autors de les obres premiades, exposades i/o presentades es responsabilitzen totalment de ser titulars dels drets d'autor i, en conseqüència, que no existeixen drets de tercers. També esresponsabilitzen de tota reclamació que poguera sorgir per “drets d'imatge”, quedant alliberats, per això, de tota responsabilitat la J.C.F i entitats colaboradores o patrocinadores.

CALENDARI DEL CONCURS:

TERMINI DE LLIURAMENT:
Hauran d'entregar‐se, exclusivament, en els locals de la Delegació de Cultura de la Junta Central Fallera, situats en l'Av. de la Plata núm. 117, 46006 València, de dilluns a dijous de 18.30 a 20.15 hores.
Termini d'admissió serà del 18 de juliol al 7 de setembre de 2022. Les obres podran entregar‐se en mà o per missatgeria, a ports pagats.

EXPOSICIÓ:
Tindrà lloc en la plaça interior de NUEVO CENTRO, del dia 14 al 21 de setembre de 2022.

VEREDICTE I LLIURAMENT DE PREMIS:
El lliurament de premis establits es realitzarà durant la inauguració de l'exposició, que tindrà lloc en la plaça interior de NUEVO CENTRO, a les 19.30 hores del dia 14 de setembre de 2022.

I es farà públic en la pàgina web de la Junta Central Fallera (www.fallas.com), així com en diversos mitjans de comunicació.

DEVOLUCIÓ DE LES OBRES:
Del 3 al 27 d’octubre de 2022, en el mateix lloc on es van entregar. Les fotografies no retirades en aquest termini passaran a formar part de l'arxiu fotogràfic de la J.C.F., amb els mateixos drets i deures que les obres premiades. Per a retirar les obres és necessari presentar el resguard que es farà entrega en la presentació o acreditar ser l'autor de les mateixes mitjançant l'exhibició del D.N.I o autorització expedida pel mateix en la qual es reflectisca, mitjançant fotocòpia, el DNI.

La Junta Central Fallera i organismes colaboradors no es fan responsables de les deterioracions, extraviaments o robatoris que pogueren patir les fotografies presentades a concurs, ocasionades per causes alienes a la seua voluntat.

Els autors de les obres presentades a aquest concurs accepten íntegrament el contingut d'aquestes bases. La seua interpretació, així com situacions imprevistes corresponen a la Comissió Organitzadora del concurs, sense que sobre la seua resolució càpia cap reclamació.

El acte d'inauguració i lliurament dels premis del LXII Concurs de Fotografia estaran presidits per la Fallera Major de València, Srta. Carmen Martín i Carbonell i la seua Cort d'Honor.

Les seues dades estan registrades en el fitxer de “Concursos” d'ús exclusiu de la JCF. Si vosté desitja exercir el seu dret d'accés, rectificació i/o cancel∙lació, ha de dirigir‐se per escrit, fax o e‐mail a la Secretaria de la Delegació de Cultura de la JCF.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h