• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Bases i inscripcions V campionat de tennis masculí i femení de Junta Central Fallera 2022-2023

Bases i inscripcions V campionat de tennis masculí i femení de Junta Central Fallera 2022-2023

 

Consulta les bases i les inscripcions del V campionat de tennis masculí i femení de Junta Central Fallera 2022-2023

S'informa totes les comissions de falles, de l'obertura del termini d'inscripcions per al V CAMPIONAT DE TENNIS MASCULÍ I FEMENÍ DE JUNTA CENTRAL FALLERA.

El termini d’inscripció per a aquest campionat, començarà el 12 de setembre del 2022 i finalitzarà el 30 setembre del 2022.

Les inscripcions hauran de realitzar-se a través de secretària Virtual, “zona privada – inscripcions”, i a la Delegació d'Esports, es comprovarà que els jugadors estiguin censats a la JCF com a membres de la comissió participant.

És important que els participants posin a l'apartat OBSERVACIONS, totes les dades que demanem de cada jugador/a. (apartat 2.3 document adjunt)

El campionat es durà a terme a les instal·lacions que té la FTCV a València, el Poliesportiu del Dr. Lluch, sent el començament del campionat el 22 d'OCTUBRE/22, tal com ens indica la FTCV.

Aquest campionat no té cap cost per a les comissions ni per als participants, pel que fa a partides, encara que sí que s'hauran d'ABONAR les inscripcions al compte de la FTCV per mitjà de transferència bancària, tal com ens indiquen a l’apartat 2.7 del reglament/normativa.

Si no s'arribés a un nombre mínim d'equips (8), no es podrà fer el campionat.

En aquest cas, la Delegació d’esports de JCF, avisaria els delegats de les comissions inscrites amb suficient antelació.

En el correu enviat a les comissions d'adjunta document que ens envia la FTCV en què estan totes les bases i normativa del campionat, que seran de compliment obligat, tal com s'especifica a cada apartat.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte