• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Convocatòria cursos CRE 2022-2023

S'obri el termini per a la inscripció en els cursos de formació CRE que cada any organitza Junta Central Fallera

Enguany, com a novetat, Junta Central Fallera organitzarà cursos de formació CRE, no sols per a la modalitat de despertà, sinó també per a la resta de modalitats que són correfoc, cordà i passejà.

CONVOCATORIA CURSOS CRE 2022/2023

S'obri el termini per a la inscripció en els cursos de formació CRE que cada any organitza la JCF. Enguany, i com a novetat, Junta Central Fallera va a organitzar cursos de formació CRE, no només per a la modalitat de despertà, sinó també per a la resta de modalitats, que són correfoc, cordà i passejà.

Atès que, principalment, els fallers i falleres que s’inscriuen a estos cursos ho fan per poder participar en la Macrodespertà del dia de la Crida, es realitzaran dos cursos de formació CRE exclusivament per a despertà i un curs de formació per a totes les modalitats.

Els cursos CRE exclusius per a la modalitat despertà es realitzaran els dies 15 i 17 de novembre de 19:00 a 21:00 hores al saló d’actes de Junta Central Fallera.

El curs de formació CRE per a totes les modalitats es realitzarà el dissabte 19 de novembre de 09:30 a 14:00 hores al mateix lloc.

El número de places és limitat, per la qual cosa només s'acceptaran dues inscripcions per falla per als cursos només de despertà i una per falla per al curs de totes les modalitats, per rigorós ordre d’inscripció, fins a completar l’aforament del saló d’actes, i és indispensable tenir complits els 18 anys en el moment de realitzar l'examen.

La inscripció es realitzarà a través de la Secretaria Virtual en “Zona privada” > “Inscripción” > “Pirotecnia”.

EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ FINALITZARÀ EL 10 DE NOVEMBRE.

La inscripció per a la Macrodespertà serà a mitjan gener, i solament podran inscriure's les persones que tinguen en vigor l'acreditació CRE o RGCRE.

No s'acceptaran inscripcions condicionades a l'obtenció del mateix. Per tant, tots els cursos CRE celebrats per Comissions, Sectors o Agrupacions hauran d'haver acabat amb anterioritat. Les persones que hagen realitzat el curs en altres entitats, hauran d'haver-li-ho comunicat a la JCF per a la seua comprovació.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte