• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Inscripcions Macrodespertà Falles 2023

Consulta la informació relativa a les inscripcions per a la Macrodespertà de les Falles 2023

Amb la mirada posada en les Falles de 2023, Junta Central Fallera, amb la col·laboració de la comissió Mossén Sorell-Corona convoca novament al món faller a la celebració de la Macrodespertà del dia de la Crida, el 26 de febrer de 2023, que començarà a les 7:30 hores.

Enguany, s'ha decidit que podran inscriure's cinc persones falleres per cada comissió, més una suplent.

Totes les persones participants hauran de tindre en vigor el certificat CRE o RGCRE en la modalitat de despertà, la qual cosa serà comprovada per JCF, i ser majors de 18 anys.

El termini d'inscripció començarà el dia 9 de gener, finalitzant, improrrogablement, el 24 de gener.

La inscripció es realitzarà a través de la Secretaria Virtual.

En properes comunicacions informarem de les dades per a retirar les credencials, així com les normes i procediment per al dia de la Macrodespertà.

Inscripcions XI Macrodespertà infantil Falles 2023

La Junta Central Fallera, amb l'ànim de mantenir les nostres tradicions i de manera especial per als xiquets i les xiquetes, ha organitzat la XI Macrodespertà Infantil (per a xiquets i xiquetes de 8 a 14 anys) amb productes pirotècnics de classe I (bombetas), per a el pròxim dia 26 de febrer de 2023 a les 7:15 hores.

El punt de trobada d'aquesta, per determinar, es comunicarà més endavant.

Per a poder participar en la XI Macrodespertà Infantil, cada comissió haurà d'inscriure un màxim de quatre components.

Juntament amb la inscripció, s'haurà d'adjuntar fotocòpia de l'autorització signada pels pares o tutors dels participants (enviada a les comissions), i haurà de portar-la damunt la persona que acompanye als quatre participants de cada comissió el dia de la Macrodespertà.

Els participants hauran de portar l'acreditació col·locada en un lloc visible, tant per a arreplegar el material pirotècnic com per a participar en la Macrodespertà.

El termini d'inscripció serà del 9 al 24 de gener a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., juntament amb la carta de la falla segellada i signada per el/la president/a i l'autorització del pare/mare o tutor/a.

Les credencials per a poder participar en la XI Macrodespertà Infantil es lliuraran en lloc a determinar els dies 22 i 23 de febrer.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte