• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Bases Plantà Verda 2023

Consulta les bases de la Plantà Verda 2023

Des de la Delegació de Juvenils i a través del projecte “riquesa natural” de Cortes de Pallars proposem una activitat diferent. Ens avançarem a la Plantà duent a terme nostra pròpia Plantà Verda.

La realitzarem per a celebrar el dia de l’arbre de la Comunitat Valenciana, aportar el nostre granet d'arena i reivindicar unes Falles més sostenibles i ecològiques en harmonia amb la naturalesa.

Per això, participarem en un projecte de recuperació ecològica, promocionat per la Conselleria d'Agricultura, Ajuntament de Cortes de Pallars i EAR (Educació Ambiental en Ruta).

Passarem un dia amb els fallers juvenils (entre 14 i 21 anys), amb un màxim de 40 participants, realitzant les següents activitats:

• Restauració del medi natural, Plantà de Plantons per a la reforestaciódel medi natural (cada plantó portarà el nom vostre i de la vostra falla i així deixareu la vostra empremta).

• Desbrossament

• Cavat

• Plantació de flora mediterrània

Com estarem fora tot el matí, porteu roba i calçat còmodes així com esmorzar i beguda. El transport i l'activitat són gratuïts. Si esteu interessats, només heu d'enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant nom, cognoms, falla i núm. de cens i posant en l'assumpte “Plantà Verda”.

Realitzarem l'activitat el dissabte 4 de febrer. Eixirem a les 8:00 hores, amb autobús, des de la Seu de Junta Central Fallera (Av. de la Plata, 127). L’hora prevista d'arribada serà a les 14:30 hores.

Data d'inscripció: del 14 de gener al 31 de gener de 2023.

Demostrem que els juvenils de les falles "som alguna cosa més”. Demostrem que les Falles són cultura i compromís amb la naturalesa! Us esperem!

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte