• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Inscripcions jurats concurs de Falles i Exposició del Ninot 2023

Queda obert el termini d'inscripció per a jurats per al concurs de Falles i Exposició del Ninot 2023. 

Per a poder inscriure's el requisit és haver realitzat alguna de les edicions del Curs de Jurat impartit per la Delegació de Falla de JCF des de l'exercici 2016-2017 fins a l'actualitat.

Cadascun dels inscrits passarà a formar part d'un dels grups (A-B-C) depenent de l'experiència que tinga acumulada com a jurat. 

Classificació grups segons experiència:

  • Grup A: 4 o més experiències com a jurat
  • Grup B: d'1 o 3 experiències com a jurat
  • Grup C: persones sense experiència com a jurat

La inscripció es realitzarà DE MANERA EXCLUSIVA, a través de Secretaria Virtual. Es pot localitzar en ““Zona privada > Inscripciones > Fallas>Jurado de fallas y Expo Ninot”.

El termini d'inscripció finalitza el pròxim 30 de gener.

La data triada per a la visita del jurat per a l'Exposició del Ninot serà el dissabte 4 de febrer a les 08:00h del matí. (Hora de concentració: 07:30h a la porta principal de Museu
Príncep Felip, Exposició del Ninot). Quant a l'hora de concentració per al jurat de Falles, es confirmarà en el moment en el qual es comunique als que hagen eixit triats. 

Els jurats del concurs de Millor Ninot de secció en l'Exposició del Ninot signaran els documents relacionats amb la Llei de Protecció de Dades en la mateixa Exposició, igual que les actes amb els veredictes. No obstant això, totes les persones que formen part del jurat de Falla, seran convocades a una xarrada per a la unificació de criteris i en la qual signaran la documentació de la Llei de Protecció de Dades, sense la qual no podran ser jurat. 

Reiterem que per a poder presentar-se com a candidat a jurat per al concurs de Falla o a jurat per a l'Exposició del Ninot és IMPRESCINDIBLE apuntar-se dins del termini i en la forma escaient a través del canal indicat en aquesta circular.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte