• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Resum del Ple de Junta Central Fallera del mes de febrer de 2023

Consulta el resum del Ple de Junta Central Fallera del mes de febrer de 2023

Acta del Ple de la Junta Central Fallera celebrat el dia 7 de febrer del 2023 a les 20.30 hores en la Sala d’Actes de JCF amb la Presidència del Sr. Carlos Enrique Galiana Llorens, com a secretària general la Sra. Carmen Blasco Lucas, amb l’assencia justificada de la vicepresidenta 2a María Tomás López de les àrees de Mitjans i Comunicació, Solidaritat i Inclusió i Patrimoni i de la vicepresidenta 3a Lucía Morales López de l’àrea de Protocol i Relacions Públiques i amb l’assistència de les persones components de JCF relacionades al marge.

PRIMER PUNT - APROVACIÓ, SI ESCAU, DE L’ACTA ANTERIOR

S’aprova per assentiment.

SEGON PUNT – INFORME DE PRESIDÈNCIA

La Presidència agraïx el treball realitzat per les diferents delegacions per a l’organització dels actes de les exaltacions. També felicita el mantenidor i la mantenidora de les exaltacions.

S’ha renovat el conveni de pirotècnia amb la conselleria. Ja es poden homologar i realitzar els cursos CRE.

Hi ha hagut canvis en el calendari pirotècnic per qüestions de seguretat per a seguir les indicacions de la Policia Local i Bombers. El 4 de març hi haurà quatre “mascletaes” nocturnes. A les 21.00 hores es realitzaran en els barris de Natzaret i la Saïdia. A les 23.00 hores seran en el Cementeri General i a Campanar. El 12 de març hi haurà dos “mascletaes”. Una será en la zona de Gas Lebón i l’altra a Benicalap. La nit del 16 de març el castell de focs artificials serà a les 24.30 hores. La nit del 17 de març es realitzarà a la 1.00 hores. La Nit del Foc serà a les 1.00 hores de la nit del 18 de març. La Cavalcada del Foc s’iniciarà a les 19.00 hores.

El 5 de febrer és la data límit per a presentar les sol·licituds. S’ha acabat de tramitar l’expedient de la subvenció de transport.

Finalment manifesta que les falles del 2023 estan arribant. Demana l’últim esforç per aconseguir que l’activitat fallera siga completa. Qualsevol canvi que s’origine en el calendari per inclemències serà avisat pels canals oficials.

Excusa la presència de la vicepresidenta 2a María Tomás López de les àrees de Mitjans i Comunicació, Solidaritat i Inclusió i Patrimoni i de la vicepresidenta 3a Lucía Morales López de l’àrea de Protocol i Relacions Públiques, ja que es troben amb les Falleres Majors a Brusel·les. 

TERCER PUNT – INFORME DE LES DELEGACIONS

La delegació de Festejos informa que el 14 de gener es va celebrar el VII Marató de Futbolí en el casal de la comissió fallera Costa i Borràs – A.d’Aragó. S’agraïx l’atenció prestada per les persones components de la comissió. Les comissions guanyadores foren: 1) subcampiona: comissió fallera Carrera de Sant Lluís – av. Dr. Waksman 2) campiona: comissió fallera Sagunt – Pare Urbano. El Concurs de Canut es va celebrar el 22 de gener en el tram 9 del vell llit del riu Túria. Participaren 24 comissions. Les comissions guanyadores foren: 1) tercera classificada: comissió fallera Ares d’Alpont – Castell de Pop 2) segona classificada: comissió fallera Sagunt – Sant Guillem 1) primera classificada: comissió fallera Illes Canàries – Dama d’Elx. Les credencials per a la “Macrodespertà” s’enviaran per correu electrònic, com l’any passat. Per a arreplegar els trons de bac, caldrà mostrar el QR de l’acreditació, bé imprés en paper o en el telèfon mòbil. També s’haurà d’ensenyar el DNI. Es repartiran el 26 de febrer, des de les 6.15 hores a les 7.15 hores en la plaça d’Alfons el Magnànim. El sorteig de l’orde de participació de la Cavalcada del Ninot serà el 13 de febrer a les 19.30 hores en el Saló de Plens de JCF.

La delegació d’Infantils exposa que els dies 30 i 31 de gener es va fer el lliurament de ninots infantils. Van ser un total de 383 ninots. Per a la ‘Macrodespertà’ infantil hi ha un total de 1.648 xiquets i xiquetes inscrits. El lliurament de les bosses de bombetes s'efectuarà en la plaça de la Reina de 6.00 a 6.45 hores. L'intercanvi de fotografies de falleres majors i presidents infantils s'efectuarà els dies 11 i 18 de febrer de matí en el Palau de l’Exposició. La grandària de les fotografies ha de ser de 13 x18 cm. Darrere, estarà escrit el nom o número de cens de la comissió i el nom del representant. La Gala Infantil serà el pròxim 17 de febrer a les 18.00 hores en el teatre la Plazeta. La recepció de les comissions que recullen premi es realitzarà a les 17.15 hores. Es lliuraran els premis de: futbolí, escacs, postals, maquetes i dibuix. Es notificarà a les comissions les invitacions que li corresponen.

La delegació de Juvenils informa que el passat 15 de gener va tindre lloc la Marató de Futbolí. Les persones guanyadores foren: 1)categoria A: 2n subcampions: Daniel Merce López i Adrián Campos Ruescas (comissió fallera Antonio Molle - Gregorio Gea); 1r guanyadors: Javier Sancho Romero i Ricardo Moros Sanz (comissió fallera Bisbe Jaume Pérez - Lluís Oliag) 2) guanyadors de la categoria B: 2n Subcampions: Marcos Fernando Saez Pajarón i Roberto Saez González de Caldas (comissió fallera Guardacostes - Músic Jarque Cuallado); 1r guanyadors: Miguel Muñoz Pérez i David Vicent Pérez- (comissió fallera Saineter Arniches - plaça Ribes). La “Plantà Verda” es va fer el 4 de febrer a través del projecte “Riquesa natural” de Cortes de Pallás. Era un projecte de recuperació ecològica, promocionat per la conselleria d'Agricultura, l’Ajuntament de Cortes de Pallas i EAR (Educació Ambiental en Ruta). Es va passar un magnífic dia amb els jóvens. Es realitzaren les següents activitats: restauració del medi natural, plantada de plantons per a la reforestació del medi natural, desbrossament i cavat. Es dona les gràcies a les persones participants que van gaudir i plantaren més de 159 arbres. L'11 de febrer tindrà lloc la Gala Juvenil en el Teatre La Plazeta de València. L'Obertura de portes tindrà lloc a les 10.30 hores. S’han repartit a totes les comissions participants les entrades. Es vol fer una gala dinàmica i actual per als nostres juvenils. Per això, es compta amb un cartell especial i destacades participacions. De la resta d'activitats s'anirà informant. Es demana a totes les falles que les delegacions de juvenils ens remeten email a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., per a així tindre una línia més directa de contacte.

La delegació de Juntes Locals exposa que el passat dijous es va celebrar a Cullera l’Assemblea de juntes locals. Es va acordar la celebració de la Gala Fallera de la Comunitat Valenciana l’1 d’abril. Es va decidir que la Junta Local de La Pobla de Vallbona siga la seu de la pròxima edició de la Marató de truc Regne de València. Va fixar-se per a finals del mes de setembre la celebració a la localitat de Dénia de l’acte d’Homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana.
La delegació de Falla informa que va finalitzar el termini d'inscripció per a jurats de falla i l'Exposició del Ninot. El cap de setmana els jurats van visitar l'Exposició del Ninot. Els resultats es van publicar en el web de JCF, així com en les xarxes socials. Les maquetes de falla i les d'escenes ja estan exposades en l'Exposició del Ninot i pròximament passarà el jurat a valorar-les. Els resultats també seran publicats per JCF en el seu web i en les xarxes socials. El passat dissabte també es va fer el Taller de Xiquets i Xiquetes fins a 14 anys. Van fer el seu ninot. A causa de l'alt nombre de sol·licituds, la delegació està tractant de fer una segona edició del taller com més prompte millor.

La delegació d’Esports ha informat que el 5 de febrer es van celebrar les finals del campionat de Pilota Valenciana. El resultat fou el següent:1) Campionat Pilota infantil: a) Trofeu Delegació: campió comissió fallera Gayano Lluch i subcampió comissió fallera Duc de Gaeta b) Trofeu FMIV: campió comissió fallera Gayano Lluch i subcampió comissió fallera Humanista Mariner - Manuel Simó 2) Campionat Pilota adults. a) Trofeu FMV: campió comissió fallera Dr. Sanchis Bergón – Túria i subcampió comissió fallera Monestir de Poblet - Aparicio Albiñana. El termini per a la inscripció de l'II Concurs de Feridors finalitzarà el 8 de febrer. Juntament amb este concurs, se celebrarà també un Campionat de Raspall en cadira de rodes. Serà el 12 de febrer a les 10.00 hores en el trinquet Pelai. L'entrada serà lliure. El 13 de gener estava prevista la celebració de la final del Campionat de Futbol Sala, però en estar en alerta taronja i prohibir les autoritats l'obertura dels poliesportius, no es va fer. No se sap si serà possible la seua celebració, ja que queda encara finalitzar la lliga regular. Se n’informarà els afectats. El 15 de febrer se celebraran les finals de trofeu FMV de Pàdel, Femení i masculí. La Gala de l'Esport, en la qual s'entreguen tots els premis dels campionats organitzats per la delegació d'Esports, tan infantils (birles, tenis, bàsquet, pilota, one wall), juvenils i adults, se celebrarà diumenge que ve dia 19 de febrer. La Gala començarà a les 17.30 hores, per la qual cosa es prega a tots els assistents estar en el Teatre de les Escoles Professionals San José a les 17.00 hores. Els representants de les comissions hauran d’assistir abillats amb el vestit valencià. S'han habilitat els dos pàrquings del col·legi per a l'aparcament dels assistents. Al llarg de la setmana s'informarà pera correu electrònic del nombre d'entrades que corresponen a cada comissió i del dia de recollida de les mateixes en la delegació.

La delegació de Recompenses informa que durant l’exercici 2022-2023 s’han concedit un total de 24.717 recompenses, de les quals 11.118 són per a components de comissions de la ciutat de València i 13.599 per als de les juntes locals. Per als fallers i les falleres de la ciutat s´han concedit 1.074 Bunyols d’Or i Brillants amb fulles de Llorer. En les Juntes Locals se n’han concedit 962. També s’han concedit 16 distintius col·lectius de Bunyols d’Or amb Fulles de Llorer i 9 distintius col·lectius amb Bunyols d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer a les comissions.

La delegació de Cultura ha informat que el concurs de presentacions s'està desenrotllant amb normalitat en les seues dues modalitats, majors i infantils, i que la lectura dels premis serà dijous 23 de febrer a les 19.30 hores. També s’ha indicat que el diumenge 26 de febrer tindrà lloc la XIX Entrada de Bandes de Música amb el seu recorregut habitual des de la plaça de la Mare de Déu fins a la plaça de l'Ajuntament. Com és habitual, en acabar l'entrada i abans de la mascletà, totes les bandes dirigides pel mestre Adrián Sánchez Castelló, interpretaran el pasdoble “El Fallero”. Per altra banda, es recorda que amb motiu del XXV Aniversari de Balls al Carrer el diumenge 26 de març es realitzarà un macrofestival en el qual podran participar les comissions que durant aquests anys han participat en el festival. La inscripció es realitzarà al correu de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. entre els dies 20 de febrer i 10 de març, indicant el nom de la comissió i nombre de parelles participants.

La delegació de Publicacions informa que 15 expositors i nombrosos assistents van estar en l’última edició de la Fira del Col·leccionisme Faller celebrada en els jardins de Junta Central Fallera. Es recorda que el pròxim divendres tindrà lloc la presentació del Llibre Faller 2023.

La delegació de Mitjans i Comunicació realitza un balanç de les activitats de les quals han donat cobertura en l’últim mes. Estes són: l’acte de nominacions del Concurs de Teatre Faller, la presentació de la imatge gràfica de falles, la visita a Fitur, el Campionat de Canut, les exaltacions de les Falleres Majors, l’arribada dels ninots al Museu de les Ciències i la inauguració de l’Exposició del Ninot, la Gala de la Pirotècnia o la final del Campionat de Pilota. Respecte als actes d’Exaltació de les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor, cal dir que es van facilitar als mitjans de comunicació notes de premsa, material gràfic i senyal pool i reproducció en línia perquè pogueren desenrotllar el seu treball. També es va oferir una extensa i completa cobertura dels actes al web i a les xarxes socials. La retransmissió en directe va arribar a ser vista per vora 60.000 persones el divendres i 20.000 el dissabte. En les xarxes, els últims 14 dies s’han aconseguit 2,7 milions d’impressions i el perfil ha arribat a 50.000 persones. En les publicacions, destaquen les dels espolins de les Falleres Majors de València, la qual ja han vist vora 56.000 persones. S’informa també que des de la Delegació s’està treballant ja en coordinació amb el Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de València en el dispositiu de Falles. Per una altra banda, s’informa el Ple que des de la Delegació, amb col·laboració amb la delegació d’Informàtica, s’ha introduït un nou sistema d'acreditacions permanents per als professionals dels mitjans de comunicació que cobrixen habitualment els actes fallers de JCF. Amb este nou procediment, se simplifiquen els processos i s’agilitzen els tràmits que se seguixen habitualment. Respecte a les acreditacions per a comissions, cal informar que el termini de sol·licitud d'acreditacions de fotògrafs per als actes de la setmana fallera està obert fins al dia 9 de febrer. El termini és inamovible. Les acreditacions seran vàlides per als actes de lliuraments de premis i l'Ofrena, exclusivament. S'acreditarà un màxim de 3 fotògrafs per comissió. Serà necessari que es remeta un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. S’adjuntarà una carta de la comissió segellada i firmada pel president o la presidenta on s’indique: el nom de la comissió, el nom complet del fotògraf o fotògrafa i el DNI. No serà atesa cap petició que no arribe a este correu. Les acreditacions es podran recollir en la Delegació de Mitjans i Comunicació de Junta Central Fallera el dilluns 6 de març en horari de 18.00 a 20.30 hores.

QUART PUNT – INFORMACIÓ I APROVACIÓ SI ESCAU, AL PLE, DE LES NORMES DE L'OFRENA DE FLORES A LA VERGE I DELS HORARIS DE LA RECOLLIDA DE PREMIS

Després de presentades les normes, les quals prèviament han sigut enviades, són sotmeses a la seua aprovació. Són aprovades per unanimitat.

QUINT PUNT - PRECS I PREGUNTES

Primerament, intervenen el President, la Secretaria General i les vicepresidentes presents per a acomiadar-se.

El president diu textualment: “Com tots sabeu, perquè és públic i notori, el President Nat de Junta Central Fallera en l’exercici de les seues competències nomenarà un nou President de Junta Central Fallera després de la setmana fallera, per tant, este és l’últim Ple que vaig a presidir i, volia aprofitar este apartat de precs i qüestions per tal d’acomiadar-me de totes i tots vosaltres. Vull dir que per a mi ha sigut un orgull i un honor ser el vostre president i vull donar-vos les gràcies. Han sigut tres anys molt intensos i entre totes i tots hem aconseguit superar una pandèmia i encarar les falles de març amb la màxima normalitat possible. Potser ara la memòria ens falle i no recordem moltes coses però crec que hem viscut els exercicis més atípics de la història recent de la nostra festa. En molts casos hem hagut de reinventar-nos, especialment al principi, anar quasi a salt de mata, amb videoconferències, plens telemàtics, activitats reduïdes, votacions en línia, i un llarg etc. Però, entre totes i tots, aconseguirem superar-nos. Podeu estar molt contents i traure pit d’haver sigut els membres del ple que estiguéreu al peu del canó quan la festa més vos necessitava. Gràcies de tot cor per tot. Segur que hem tingut diferències, però puc assegurar que en estos tres anys no he sentit en cap moment que el Ple o l’Assemblea de Junta no estiguera colze a colze amb el President i la seua directiva. Vull tindre també un record molt especial per als que ja no estan i ens deixaren en el pitjor moment de les nostres vides. Persones falleres que es deixaven la pell per dur endavant la programació fallera i mantindre viva la flama i la il·lusió per esta festa que tant ens estimem. Hem fet tant que el cens faller és superior al de març de 2020 i, evidentment, una part molt important la tenen les comissions, però altra no menys important la té esta casa que incansablement va buscar alternatives a les diferents activitats, que no va deixar caure l’activitat fallera i que mai va pegar a fugir davant les adversitats. Segurament cada u de nosaltres podria escriure un llibre sobre els moments viscuts. Alguns d’ells surrealistes, altres manifestament tristos o millorables, però jo vull recordar especialment els que ens han fet riure o almenys somriure malgrat tot. Hem viscut “exaltacions” de Falleres Majors sense públic al Saló de Cristall, unes falles a setembre que van ser d’una organització perfecta sense tindre després més contagiats, amb tot el que això significa. Hem tingut Exposició del Ninot a la Marina, canvi de falla municipal, concursos amb mascaretes, ofrena pel carrer Cavallers, “mascletaes” fora de la plaça de l’Ajuntament, i un llarguíssim etc. De veres que tire la vista arrere i no em puc creure encara tot el que hem fet i tot el que hem superat. Podíem haver triat el camí més fàcil: quedar-nos a casa pensant i esperant que tot passara per a tornar, però hem sigut persones d’acció. No hem estat parats, hem actuat. La festa de les falles vos deu moltíssimes coses. I jo, almenys, la meua infinita gratitud. M’aneu també a permetre que li done les gràcies especialment a totes les persones que van formar part en algun moment de la meua Presidència de la meua directiva. A totes i tots sense distinció. Gràcies. I parlant de directiva, vull recordar-vos que segons el Reglament de Règim Intern de Junta Central Fallera. En la secció tercera i quarta, on parla de les vicepresidències i de la secretaria general, als seus articles 12.2 i 14.2, deixa ben clar que “La duració del càrrec dels vicepresidents estarà supeditada al mandat del President de la Junta Central Fallera” i que “La duració del càrrec de secretari general de la JCF estarà supeditada al mandat del president de la JCF de València.” Per tant, hui també és l’últim Ple d’esta directiva. Com alguns m’heu preguntat, ací ningú marxa ni dimitix ni anteposa les qüestions personals a les falleres. Ací hi ha un reglament que marca específicament que quan acaba el mandat del President també acaba el mandat de les vicepresidentes i la secretària general. No només això, el Reglament Faller al seu article 46, a l’apartat b) explica que el període dels vocals de lliure designació, és a dir els que nomene jo directament i no els sectors, també acaba quan acaba el meu mandat, ja que el seu període “no superarà el d'acompliment de funcions del President.” Per tant, també el meu agraïment especial per a les persones a les quals vaig nomenar directament, em van donar el seu vistiplau i han estat al nostre costat. En definitiva: gràcies, gràcies i mil gràcies. Encarem les falles de 2023 i que espere i desitge, com tots els anys siguen les millors falles de les nostres vides. Gràcies de nou i llarga vida a les falles.”

La Secretària General Carmen Blasco Lucas diu textualment: “Cuando llegue aquí a la casa por primera vez, va a hacer tres años, tenía claro que esto iba a ser por un tiempo limitado, pero no me importó. Al principio me causaba mucho respeto. Edificio gigante, yo pequeña, tiempos de pandemia… que difícil todo. Poco a poco fuisteis empezando a venir y con ello recobró la vida que todos me contáis que esto tenía antes. Me invadieron mil dudas de las cuales no sabría si tendrían respuesta. Mucho he aprendido desde entonces y seguro que mucho me habrá quedado por aprender, pero lo que si me llevo es el cariño de todos vosotros y dentro de plazo. Pediros perdón por los fallos que pueda haber cometido y, si en algún momento de nervios, mi respuesta no fue la adecuada. Siento un profundo respeto por tantísimo trabajo y esfuerzo como aquí se hace por amor a esta fiesta, a esta cultura que tanto amamos, ese tiempo que quitáis de vuestras vidas, de estar con vuestras familias para dedicárselo a esta otra gran familia. Todas y cada una de las delegaciones o áreas sois muy necesarias para que todo funcione como un único engranaje. Ahora me vais a permitir decir gracias a mis compañeros de directiva, gracias por el apoyo recibido, gracias por enseñarme y, sobre todo, por disfrutar junto a vosotros. Ha sido un viaje muy bonito que nunca olvidaré. Y por supuesto, todo esto no hubiera llegado a mi vida sin aquella llamada que, aunque no era para decirme que soy la FMV, fue para ofrecerme para mí algo mucho mejor, algo con lo que me empaparía de toda la fiesta a nivel inimaginable, algo que desde muy pequeña era mi sueño conocer al máximo nuestra gran fiesta, las Fallas. Mil gracias Carlos Galiana por pensar en mí para formar parte de tu equipo, gracias por luchar en tiempos difíciles por la fiesta, gracias por enseñarme tu templanza cuando hay que tenerla. Mil gracias por todo eso y mucho más. Ha sido un verdadero honor y orgullo trabajar al lado de cada miembro de esta casa. Larga vida a las fallas”.

La Vicepresidenta 1a Cristina Estévez Mariñas de les àrees de Festejos i actes oficials i Juntes Locals exposa que el fet de plantar 3 falles en 18 mesos és un gran epte que ha sigut possible. Dona les gràcies a totes les persones que han treballat en les seues delegacions i especialment a Mónica i Fernando que han estat sempre amb ella. Diu que es troba encantada d’haver participat d’esta directiva i que vol donar les gràcies a Carlos per deixar treballar. Ell continua sent el mateix, ahir i ara.

La Vicepresidenta 4a Inma Guerrero Bolinches de les àrees d´Infantils, Joventut i Esports exposa literalment que: “La verdad es que no me sale decir adiós. La palabra que me viene al pensamiento no es otra que GRACIAS. Así, con mayúsculas. Con contundencia y llena del cariño que siempre me habéis mostrado. Una palabra que resume 6 años de trabajo, de dedicación a una fiesta que nos tiene atrapados sin remedio y que se ha convertido en una forma de vida, en toda una filosofía, casi una religión. Como decía Lope de Vega, “Esto es amor, quien lo probó, lo sabe”. En esta gran familia, he sido muy feliz, mucho. Me he sentido, con muchos de vosotros, como en casa. También ha habido algún que otro llanto, pero también lo doy por bueno. Porque la luz, no sería nada sin oscuridad. Gracias a mis compañeros de Infantiles, Juveniles y Deportes por apoyar mis locuras y ser, más que nunca, refugio, amistad y cariño del bueno.Por los madrugones, por las horas en el despacho. Por las risas y las meriendas. Por demostrar lo importante que es un equipo. Por divertirnos juntos. Gracias a Conchín, Paz, Inma, Amparo, Merche y Paco, por ser mis ojos y mis manos cuando lo he necesitado. Por ser faro, guía y puerto. La mano negra forever. Y, como no, unas gracias muy especiales a Carlos, mi alter ego, y a mis compañeras de directiva, que se subieron a la nave en medio de una tormenta y, entre todos, hemos logrado atracar en el más bello de los puertos. Carlos, mi capitán, mi amigo,mi brújula. Mis compis de travesía…os quiero. Aquí acaba una etapa muy importante de mi vida y empieza otra que, estoy segura, será igual de emocionante. Todo un reto que estoy deseando iniciar. Como decía un gran teatrero, Charles Chaplin: La vida me ha enseñado a decir adiós a la gente que quiero, sin sacarlos de mi corazón. Y aquí estaréis todos porque ya formáis parte de mí. Gracias otra vez.”

La Vicepresidenta 5a María Ángeles Torras Gimeno de les àrees de Cultura i Publicacions exposa que la seua etapa ha sigut curta però suficient per a entendre que hi ha un gran equip en Junta Central Fallera. Agraïx el treball de les seues delegacions. Diu que estan fent un supertreball. Ho ha comprovat especialment este mes que ha sigut tan dur per a ella. Ha sigut un luxe formar-ne part i se li ha posat tot molt fàcil. Vol agrair a Carlos l’oportunitat que li va donar, la confiança que ha tingut en ella i el fet de deixar-la treballar i permetre-li algun caprici. Acaba dient: “Ací teniu una amiga. Llarga vida a les falles.”

Hi ha diverses intervencions dels membres del Ple.

La sessió s’alça a les 21.15 hores de la qual cosa com a Secretària estenc la present acta amb el vistiplau del President.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte