• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Bases i inscripcions torneig juvenil E-Sports Junta Central Fallera 2023-2024

Bases i inscripcions torneig juvenil E-Sports Junta Central Fallera 2023-2024

Consutla les bases i les inscripcions per al torneig juvenil E-Sports Junta Central Fallera 2023-2024

1.- SOBRE EL TORNEIG

El Torneig Juvenil E-SPORTS Junta Central Fallera (JCF) està organitzat per Junta Central Fallera (JCF) a través de la seua Delegació de Juvenils, en col•laboració amb Encom Games, S.L.R, Electronic Arts Inc, i Las Naves, en el qual els participants podran competir en el videojoc FIFA23 per a la plataforma de PlayStation 4.

El torneig es realitzarà els dies 27 i 28 de maig (fase eliminatòria) i el diumenge 4 de juny les fases finals.

Les primeres fases seran de manera en línia i les fases finals seran de manera presencial en Las Naves el dia 4 de juny de 2022.

2.- CONDICIONS PER A LA PARTICIPACIÓ EN EL CAMPIONAT

2.1. Per a poder participar en el torneig és requisit estar censat com a faller qualsevol de les comissions falleres integrants de la Junta Central Fallera de València, disposar d'edat compresa entre els 16 i 21 anys (es tindrà en compte l'edat sota la modalitat d'any faller avalat pel cens de la comissió presentat en JCF) i estar autoritzat per pares o tutor legal. Les dades personals han de ser vertaders.

2.2. Haurà d'acceptar les bases del concurs. La participació suposa l'acceptació plena i incondicional de totes les bases.

2.3. La inscripció es realitzarà de manera gratuïta mitjançant la Secretaria Virtual de Junta Central Fallera, indicant nom i cognoms, edat, telèfon, correu electrònic, nom i cens de la comissió fallera a la qual es pertanga. El termini d'inscripció finalitzarà el 25 maig de 2023, o fins a esgotar les 128 places per rigorós ordre d'inscripció.

2.4. Tots els participants hauran d'omplir el model de “informació bàsica de Protecció de Dades”

2.5. A cada participant se li indicarà un canal de Discord, des d'on es resoldran tots els seus dubtes referents a la competició i des d'on es gestionarà l'administració del torneig, per la qual cosa serà obligatori que cada participant estiga dins durant la competició

3.- REGLAMENT DEL TORNEIG

3.1. Els participants jugaran per la modalitat d'eliminatòria directa en la seua consola PLAYSTATION 4.

3.2 En la fase en línia es jugarà en les consoles de cadascun dels participants pel que usaran els seus propis comandaments controladors, no estan permesos els estics amb turbo o qualsevol ajuda externa susceptible de proporcionar cap avantatge sobre la resta de participants. En la fase presencial l'organització tindrà consoles disponibles per al joc.

3.3. Tots els partits es jugaran en manera PARTIDA RÀPIDA (10 min) i amb la configuració PER DEFECTE.

3.4. En la modificació de les alineacions només es podrà utilitzar 30 segons a primers de cada part i altres 30 segons per als canvis de la segona part.

3.5. Les plantilles no es podran actualitzar o modificar.

3.6. Per a competir en el torneig només podran utilitzar-se els següents equips (amb la finalitat que les habilitats del jugador prevalguen sobre el potencial de l'equip establit per defecte): VALÈNCIA C.F i LLEVANT U.D.

3.7. Qualsevol participant pot ser expulsat pels administradors del torneig per falta d'esportivitat, faltes de respecte als rivals o a l'administració.

3.8. Els partits seran individuals de “un contra un” i eliminatoris.

3.9. En cas d'empat, el partit es decidirà en torn de penals.

3.10. Si es vol fer un canvi tàctic en el joc, només podrà realitzar-se quan el temps de joc està parat (falta, servei de banda, etc…).

3.11. Si un participant no es presenta en el dia i hora convocat per a participar, quedarà directament eliminat, i el seu oponent passarà a la següent fase. Cada participant té un màxim de 10 minuts per a presentar-se al partit a partir de l'hora estipulada en l'horari oficial. De no presentar-se, es donarà la victòria al rival si aquest si estiguera disponible per a jugar. El participant que aparega a l'esquerra en l'enfrontament (o a dalt en el quadre eliminatori) haurà de crear la partida amb les següents configuracions: - Temps: 6 minuts per part - Velocitat: Normal - Plantilla: En línia - Criteri de Desempat: Pròrroga i Penals

3.12. L'organització es reserva el dret de modificar les normes per al bon funcionament del torneig.

3.13. El guanyador serà contactat a través del correu electrònic donat en el registre per al torneig.

3.14. L'organitzador s'eximeix de qualsevol responsabilitat per incompliment dels participants o ús indegut dels premis atorgats als guanyadors.

4.- PLATAFORMA DE JOC

La competició serà coordinada a través de la plataforma Toornament.

Una vegada la inscripció siga validada, la persona participant serà agregada a la competició a través de l'email que facilite en el seu registre i no amb un altre que aqueix.

Haurà de crear un compte en la plataforma on cada participant deurà 30 minuts abans de l'inici de la competició realitzar un check-in per a confirmar la seua participació.

Qualsevol participant que no estiga en la plataforma o no realitze el check-in a temps no participarà en la competició.

En cas de dubte es donarà suport als participants a través del canal de discord habilitat per a això.

5.- CALENDARI DEL TORNEIG

El torneig es realitzarà els dies 27 i 28 de maig en la seua fase eliminatòria (en línia) i el dia 4 de juny en la seua fase final presencial en Las Naves.

5.1- HORARIS DEL TORNEIG

- Ronda 1 (MILLOR DE 1) - Dissabte 27 de maig a les 17:00h

- Ronda 2 (MILLOR DE 1) - Dissabte 27 de maig a les 18:00h

- Rondes restants del classificatori en línia (MILLOR DE 1) - Diumenge 28 de maig a partir de les 13:00h fins a semifinals amb un interval de 40 minuts entre partit.

- Semifinal presencial 1: Diumenge 4 de juny a les 10:30h (MILLOR DE 1)

- Semifinal presencial 2: Diumenge 4 de juny a les 11:00h (MILLOR DE 1)

- Gran Final: Diumenge 4 de juny a les 12:00h (MILLOR DE 3)

6.- PREMIS

1r Premi al Campió: • Trofeu al participant • Estendard a la Falla participant

2n Premi al finalista: • Trofeu al participant • Estendard a la Falla participant

3r Premi al semifinalista: • Trofeu al participant • Estendard a la Falla participant

4t Premi al semifinalista: • Trofeu al participant • Estendard a la Falla participant

7.- LLIURAMENT DE PREMIS

El lliurament dels premis es realitzarà en la Gala Juvenil.

L'organitzador o patrocinadors s'eximeixen de qualsevol responsabilitat per l'ús indegut dels premis atorgats als guanyadors.

8. TRACTAMENT DE LES DADES

Les dades personals dels participants seran tractats d'acord amb la legislació vigent en matèria de la regulació del joc i de protecció de dades de caràcter personal.

Garantint sempre un ús responsable del joc, sense crear addicció a l'ésser un torneig ocasional.

Les dades dels participants seran utilitzades per l'organització per a realitzar la correcta gestió i difusió del torneig, contactar als participants, transmetre aquestes dades a les marques, patrocinadors o empreses col·laboradores en el torneig i així poder dur a terme el lliurament dels premis.

Una vegada finalitzat el torneig, les dades seran suprimides una vegada complides les finalitats que van justificar el seu tractament.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte