• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Normes XXVI festival de Balls al Carrer 2023-2024

Consulta les normes del XXVI festival de Balls al Carrer 2023-2024

La Junta Central Fallera, mitjançant la Delegació de Cultura, convoca el XXVI Festival de Balls al Carrer, amb les següents NORMES

1. Podran participar els grups de totes les comissions de falla que ho sol·liciten, i que estiguen degudament censades en la JCF.

2. Els components del grup hauran d'estar censats en la comissió participant i en la Junta Central Fallera en el moment de la finalització del termini d'inscripció.

3. Es podran realitzar col·laboracions entre els diferents grups sempre que no supere el 25% dels components del grup a actuar.

4. Durant les actuacions, assistiran dos components de la Delegació de Cultura de la JCF, que atendran qualsevol sol·licitud dels grups participants i seran els responsables de la coordinació d'eixe dia de Balls . A la finalització de
l'actuació de cada u dels grups de balls, es prendrà nota del nom i llinages i DNI dels balladors i balladores que hagen participat, firmant el responsable del grup en prova de conformitat.

5. La setmana de l'actuació, un membre de la Delegació de Cultura telefonarà als grups participants per a confirmar la seua actuació. Aquells grups que no vagen a participar el dia que corresponga, hauran d'avisar amb
temps suficient i per un correu electrònic de la Secretaria de la Falla, indicant el motiu de la NO ASSISTÈNCIA, a la Delegació de Cultura (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), per a poder solucionar esta baixa. 

6. S'estableix un màxim de 6 grups de ball per dia d'actuació. Excepcionalment s'admetrà un màxim de 7 de manera puntual i amb causa justificada. 

7. Participaràn un màxim de 98 grups i tindran preferència en el moment de la inscripció els grups que van ballar en la anterior edició.

8.- Es posarà una fiança de 100 euros per a poder inscriure's en esta edició 2023-2024 de "BALLS Al CARRER" en: CAIXABANK ES81 2100 7737 8313 0460 9148 fent constar el nom de la falla i “Balls al Carrer 2024” i que es
demanarà en el moment de la inscripció. La fiança es retornarà als grups que hagen complit els requisits una vegada finalitze el festival. 

9. El nombre mínim de components per a poder inscriure's serà de 8. 

10.- Els participants autoritzen a JCF poder publicar material audiovisual del “Grup de Ball” amb finalitats publicitaris del festival de folklore de “Balls al Carrer”, a les xarxes socials de JCF.

11.- Si en el moment de l'actuació, el Grup de Ball o la música no estigueren preparats, este grup ballarà en últim lloc del dia.

INSCRIPCIONS
La inscripció es realitzarà a través de la Secretaria des del dia 1 de juny i fins al 30 de juny de 2023.

ACTUACIONS
L'ordre d'actuació serà per sorteig, que tindrà lloc en el Saló d'actes de la JCF, el dia 6 de juliol a les 19:30 hores. En cas de no poder actuar el dia designat pel sorteig, s'admetrà el canvi de dates entre dos grups, sempre que
aporten els dos un escrit de la Secretaria de la Falla a la Delegació de Cultura, en paper o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., que demostre la mútua conformitat, i amb 15 dies d'antelació. L'horari de les actuacions serà de 10.30 a 13.30 hores, i tindran lloc en la “Plaça de la Verge” o en la “Plaça de la Reina” de la ciutat de València.
Es faran dos passes de 15 minuts per cada falla participant, segons l'ordre que haja resultat al sorteig. (Dins d'este rang de temps incloem la pujada i baixà de l'escenari i la posada en escena)
Si algun grup necessitara una miqueta més de temps per a realitzar una posada en escena original ho comunicarà per correu electrònic a la Delegació de Cultura (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) amb suficient antelació per a poder estudiar
cada cas.
Els dies previstos d'actuació són els següents:
Octubre del 2023: dies 15 (Diumenge), 22 (Diumenge) i 29 (Diumenge)
Novembre del 2023: dies 1 (Dimecres-Tots Sants), 5 (Diumenge), 12 (Diumenge), 19 (Diumenge) i 26 (Diumenge)
Desembre de 2023: dies 3 (Diumenge), 6 (dimecres-constitució), 8 (Divendres-Inmaculada Concepció), 10 (Diumenge) i 17 (Diumenge)
Gener de 2024: dies 14 (Diumenge), 21 (Diumenge) I 28 (Diumenge)
Febrer de 2024: dies 4 (Diumenge), 11 (Diumenge) I els dia de RESERVA serà 18 (Diumenge).

INFORMACIÓ ADICIONAL
La música haurà d'estar gravada en un pendrive, en format mp3 o cda, en pistes individuals i amb una qualitat acceptable.
La música ha de dur-la el responsable de cada grup a les 10.00 hores del dia de l'actuació.
La Delegació de Cultura es farà càrrec de portar aigua per a tots els participants.
L'actuació se suspendrà si en el moment de l'inici està plovent o les previsions són molt desfavorables. En este cas, la Junta Central Fallera proposarà, en cas de dispossar de dates lliures, un altre dia per a realitzar l'actuació. Si
qualsevol Grup de Ball no poguera acudir el dia de l'actuació, i no donara les explicacions oportunes i convincents de la seua “falta”no podrà participar en la XXVII edició de “Balls al Carrer 2025” i perdrà la fiança de 100.
La inscripció a este Festival significa l'acceptació total de les NORMES.
La participació en el festival no implica la participació en la Dansà de les Falles 2024.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte