• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Carnet Teatrer 2017

Per tal de promocionar l’assistència al Concurs de Teatre, la delegació de Cultura ha creat el “Carnet Teatrer”.

 

Condicions per a l’obtenció del Carnet Teatrer:
Podran obtindre el carnet totes aquelles persones majors d’edat que ho sol·liciten; será personal i intransferible i tindrà validesa només en l’exercici 2016-2017.
El carnet podrà conseguir-se de qualsevol de les següents maneres:
1.- El dia de la presentació del concurs, divendres 2 de setembre, en La Rambleta, en els punts habilitats amb eixa finalitat.
2.-En la Rambleta, solicitant-lo als membres de JCF que estiguen de guardia durante les tres preimeres representacions (4, 5 i 6 de setembre)
3.- Solicitant-lo a través d’un correu-e a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Totes les persones que tinguen el carnet i acrediten l’assistència a més de 60 representacions del concurs obtindran un val per a canviar per dos entrades gratuïtes per asistir a una representació en un dels següents teatres: La Rambleta, Sala Rialto, Teatre Principal, Olympia, Talia, TAC de Catarroja, Sala Russafa i Sala Flumen. Les entrades estarán subjectes a la disponibilitat de les sales.

En el cas d’assistir a un mínim de 40 representacions, el titular del Carnet Teatre tindrà dret a disfrutar d’un val descompte per a la compra de qualsevol entrada en els teatres gestionats per la Generalitat Valenciana, a través de Culturarts, en la ciutat de València.

Una vegada obtingut el carnet, haurà de presentar-se, abans de cada representació, a un membre de la Delegació de Cultura de JCF per a que ho valide, signant un registre d’assitència. De no presentar-se el carnet i no signar el corresponent registre, no constarà com que s’ha acudit a eixa obra.

Una vegada haja finalitzat el concurs, totes aquelles persones que hagen cumplit amb els requisists d’assistència exposats prèviament podrán acudir a la Delegació de Cultura per a recollir els vals que hagen obtès.

Serà requisit indispensable per a poder canviar els vals la verificació, per part de JCF, del registre d’assistència.

L’obtenció del carnet suposa la total acceptació d’estes condicions.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte