• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Sorteig jurats de Ninots

El pròxim dimarts 14 de febrer es celebrarà el sorteig públic de jurats de millor ninot de secció en l’Exposició del Ninot.

El pròxim dimarts 14 de febrer, a les 19 hores en el Saló Multiusos de Junta Central Fallera, es celebrarà el sorteig públic de jurats de millor ninot de secció en l’Exposició del Ninot.

Les persones que isquen de jurat realitzaran la visita a l’Exposició i la seua deliberació a les 9 hores del dissabte 18 o diumenge 19 de febrer, segons repartiment de seccions.

El mateix 14 de febrer es realitzarà també el sorteig de la primera comissió a visitar per cadascuna de les seccions pel jurat de Falla.

Recordem que es tracta d’un sorteig públic i, per tant, obert al públic interessat en presenciar-lo.

La Delegació de Falla ha detectat algunes incompatibilitats en les candidatures a jurats de falla i Exposició del Ninot que pugueren produir-se per error, oblit u omissió. Entenent que el termini d’inscripció per a jurats va ser reduït, es prega a tots els candidats i candidates que hagen detectat noves incompatibilitats que ho comuniquen al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 13 de febrer.

Recordem els motius que suposen incompatibilitats per a poder eixir de jurat de Falles:

• Que la pròpia comissió de pertinència competisca en eixa secció.

• Que haja sigut sancionat/da per Junta Central Fallera.

• Que existisquen vincles personals, familiars o laborals amb els artistes o representants de les comissions que competisquen en eixa secció.

• Qualsevol altre que la persona interessada puga considerar de rellevància.

A més, en el cas de jurat de millor ninot de secció en l’Exposició del Ninot, a més de les anteriors, també serà una incompatibilitat haver participat com a jurat de millor ninot de secció en l’any anterior.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte