• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Inscripció en Frontó a mà

S'informa a les comissions de la JCF, que s'obri el termini d'inscripció per a frontó a mà.

El frontó a mà es jugarà els dies 17 de setembre (1a fase) i 1 d'octubre (fase final). La modalitat del campionat i la puntuació de les partides es realitzarà segons el nombre d'equips apuntats.
El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el 14 de setembre. La inscripció es farà per secretaria virtual, i es comprovarà des de la Delegació d'Esports que els jugadors estan censats en la JCF com a membres de la comissió participant. El mínim de jugadors per equip serà de 2 persones, sent el màxim de 4 persones.
El preu de fiança serà de 20 € per equip, sent la inscripció gratuïta. La fiança serà retornada quan finalitze del campionat en cas d'haver participat en el mateix.
El pagament de la inscripció es realitzarà mitjançant transferència al compte núm. ES47 2038 6171 7664 0000 0494. Com a concepte, ha de constar “Frontó JCF”; com a beneficiari, “Esports JCF”, i com a ordenant el nom de la falla. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció.
El campionat es disputarà en els frontons de Borbotó, Museros i Massalfassar.

Ací pots consultar les normes de joc

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte