• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Inscripció 8ª Volta a Peu Fallera

Recordatori termini d'inscripció i pagament per a la 8a Volta a Peu dels Falles.

Es recorda a les comissions falleres que està obert el termini d'inscripció i pagament per a la 8a Volta a Peu de les Falles.

Esta carrera del Circuit Divina Pastora 2017 està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb la Junta Central Fallera i el Club Runners Ciutat de València.

El termini d'inscripció finalitzarà el dia 12 d'octubre a les 20:00 h, o fins a arribar a les 2000 inscripcions.

La inscripció es realitzarà a través de la web www.carreras.deportevalencia.com i tindrà un cost de 2,55€ per corredor. Per a apuntar-se com a faller, a més d'inscriure's en la web, cal enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant nom i cognoms, número de cens i falla.

La carrera es disputarà diumenge que ve 15 d'octubre, amb eixida a les 09:00 hores.

Recordem que hi ha premis per als tres primers fallers i falleres classificats. Així mateix hi haurà premis per a les tres primeres falles classificades. Per a la classificació per equips puntuaran els 5 primers integrants de la comissió en cada categoria, comptabilitzant-se la suma de temps reals.

Com a novetats d'enguany, es van a incloure classificacions (masculina i femenina) per a persones amb diversitat funcional i un premi a la falla amb més participants que finalitzen la carrera, ja siga corrent o caminant. Enllaçant amb açò últim, cal destacar que enguany es podrà realitzar la carrera caminant, de manera que qualsevol faller puga participar.

Amb tot açò, esperem que els fallers puguen gaudir d'un diumenge diferent, divertit i amb un bon ambient faller i esportiu.

NOTA:

Els fallers que estiguen apuntats al circuit i no recorden si es van apuntar com a fallers han d'enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant nom complet, falla i número de cens, abans del 12 d'octubre.

Les persones amb diversitat funcional han d’adjuntar en el correu certificat acreditatiu per a poder optar a esta classificació.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte