• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Obert el termini d'inscripció per a el basket 3x3

El periode d'inscripció finalitza el 9 de novembre

La jornada se celebrarà el diumenge 12 de novembre de 2017 en el poliesportiu de Natzaret. El torneig es desenvoluparà en dos fases. Una primera fase de grups, i una segona fase amb eliminatòries directes a partit únic. La composició dels grups i la segona fase dependran del total d'equips inscrits.

El termini d'inscripció i pagament acaba el dijous 9 de novembre a les 20:00 hores. La inscripció es farà per secretaria virtual, i es comprovarà des de la Delegació d'Esports que els jugadors i les jugadores consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant.

El preu de la inscripció serà de 15€/equip, havent-hi un límit mínim de 4 jugadors inscrits i un màxim de 10 per equip.

El pagament de la inscripció es realitzarà mitjançant transferència al compte ES10 0049 4410 19 2310010986, indicant com a concepte el nom de la Falla participant (Falla i nombre de Falla) i la modalitat (Bàsquet). No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció. La inscripció únicament es retornarà en cas que finalment no es realitze el torneig. Si el torneig es realitza i la falla inscrita no acudix, acudix una vegada començat el torneig, es retira del torneig en qualsevol moment, o no complix amb les normes o indicacions dels membres de la Junta Central Fallera, no tindrà dret a devolució de la inscripció.

El campionat es disputarà en la Instal·lació Esportiva Municipal de Natzaret, en el pavelló cobert. El campionat comença a les 09:00 h, per la qual cosa els equips hauran d'estar en les instal·lacions almenys 15 minuts abans per a acreditar-se, realitzar comprovacions i rebre les instruccions que des de l'organització es creen oportunes.

La fitxa per a poder jugar serà el DNI, permís de conduir, o passaport, per a poder acreditar que la persona que juga és la que consta inscrita. No s'admetran nous jugadors que no consten inscrits en els fulls d'inscripció que l'organització tindrà en les instal·lacions.

Una vegada una comissió realitze la inscripció per secretaria virtual, s'acceptaran canvis en la mateixa (llevar o afegir jugadors) fins el dia i l’hora en què finalitza el termini d'inscripció, 9 de novembre. Passada eixa data no s'admetran canvis en els equips.

Els equips disposaran de vestuaris per a poder canviar-se i dutxar-se, habilitant-se vestuari masculí i vestuari femení. Els vestuaris seran compartits pels equips participants, per la qual cosa romandran oberts durant tot el torneig, no responsabilitzant-se l'organització de les pèrdues o sostracions que puguen produir-se. Es recomana deixar les borses i pertinences en la zona de les banquetes on l'equip dispute els seus partits.

Consulta el reglament a la secció d'Esports

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte