• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

I edició del Concurs de Sabuts Faller

L'objectiu de la competició és passar una bona estona mentre s'aprèn sobre el món de les Falles

El pròxim dimecres 15 de novembre tindrà lloc la I edició del concurs Sabuts Fallers, que co-organitzen la falla Sapadors i la Delegació d’Arxiu-Biblioteca de la Junta Central Fallera.

Una nova cita per a posar-nos a prova els fallers sobre els coneiximents que tenim en els diferents aspectes de la festa de les Falles a base d’una bateria de preguntes dividides en 6 grans blocs: Artistes Fallers i Falla; Comissions Falleres; Geografia Fallera; Junta Central Fallera; Agrupacions, Associacions i Institucions; Altres Agents de la Festa (pirotècnia, música, literatura, indumentària…)

L’objectiu és passar una nit entretinguda esbrinant fins on coneixem la festa principal de València i si l’equip de la teua falla és el que més encerta.

Per a poder participar, cada comissió fallera haurà d’enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb el nom dels participants (entre dos i quatre components) i el seu número de cens faller. Els tres primers equips classificats s’emportaran premi.

Vos esperem el dimecres 15 de novembre de 2017 en el Saló Faller Sapadors, de la falla Sapadors-Vicent Lleó (carrer de Vicent Lleó, núm. 36). Porta el teu entrepà per a sopar a les 21:00 hores i respondre preguntes a les 22:00 hores.

 

Les bases del concurs són les següents

1.- Els equips estaran composts per un mínim de 2 persones i un màxim de 4 d’una mateixa comissió fallera adulta. S’hi podran apuntar un màxim de 2 equips per comissió fallera, sempre que un d’ells siga de quatre persones.

2.- Les preguntes estan agrupades en 6 blocs temàtics, de 15 preguntes cada bloc, sobre tots els aspectes de la festa de les Falles. Els blocs temàtics són els següents: Artistes Fallers i Falla; Comissions Falleres; Geografia Fallera; Junta Central Fallera; Agrupacions, Associacions i Institucions; Altres Components o Agents de la Festa (pirotècnia, música, literatura, indumentària…)

3.- Les preguntes se’ls faran per blocs, de manera simultània a tots els equips, i es deixarà un temps prudencial perquè es puguen respondre per escrit. En acabar cada bloc, el formulari per a escriure les respostes serà entregat al personal de l’organització. Cada pregunta valdrà un punt, excepte aquelles que donen opció en el seu enunciat a aconseguir més punts extra.

4.- La classificació final es confeccionarà sumant els punts guanyats en les preguntes de tots els blocs. S’hi concediran 3 premis a les tres primeres comissions falleres classificades, que seran entregats en el mateix acte per la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor.

5.- En cas d’empat en algun dels llocs dels tres premis, es farà una fase de desempat de preguntes seguint el model de la “mort súbita” fins que un sol equip encerte una de les preguntes i l’altre (o altres) fallen.

6.- Per a poder a fer la inscripció, cada comissió fallera enviarà un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. on indicarà el nom de la comissió, el nom complet de cada participant i el seu número de cens faller. El termini per a inscriure’s acabarà el dilluns 13 de novembre a les 24:00 hores.

7.- El concurs tindrà lloc el dimecres 15 de novembre de 2017 al Saló Faller Sapadors, de la comissió fallera Sapadors-Vicent Lleó (carrer de Vicent Lleó, núm. 36). El sopar de faixeta començarà a les 21:00 hores i el concurs a les 22:00 hores.

8.- Es prohibix usar, tindre damunt de la taula o a la vista, mòbils, tablets o qualsevol dispositiu mòbil.

9.- La inscripció és gratuïta.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte