• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Premis de les Lletres Falleres 2018

Es presentaren més de 421 treballs i es van repartir vora 5.000 euros en premis

La Federació de Lletres Falleres ha anunciat que el proper dijous 9 de novembre tindrà lloc a Tavernes de la Valldigna la presentació dels Premis de les Lletres Falleres 2018 i que, segons han avançat, comptaran amb novetats.

La cita està programada per a les 20 hores a la Casa de la Cultura de la localitat de la Safor, i compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

A la mateixa es presentaran les bases dels Premis del proper any, que entre altres aspectes, valoren el disseny i la temàtica dels llibrets de falla, així com la portada, apartat infantil, coherència, poesia satírica, assaig o la millor piulada satírica a la xarxa social Twitter.

En l’edició de 2017, la Federació de les Lletres Falleres va repartir una desena de premis: Premi Soler i Godes, Premi Malva d’Alzira, Premis Mocador i Emili Llueca, Premis Mestre Ortifus, Premi Climent Mata, Premi Carles Cortina, Premi COMFET, Premi + Complet i Premi #PLF. No obstant, però, la

Federació ha anunciat que per al proper any hi haurà novetats, que seran desvetllades a l’acte del proper dijous.

En l’edició d’aquest any es presentaren més de 421 treballs, participant un total de 272 comissions de tot el territori valencià, i es van repartir vora 5.000 euros en premis.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte