• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Concurs de maquetes de falla JCF

El termini d'inscrpció acaba el 14 de desembre

Podran participar totes les Comissions de Falla Infantils constituïdes legalment, i inscrites en el cens de la Junta Central Fallera de la Ciutat de València.

Cada Comissió de Falla podrà presentar només una maqueta, la qual serà de lliure disseny, sent igualment lliures els materials emprats per a la realització de les mateixes.

Les maquetes hauran de complir escrupulosament els següents requisits pel que fa a les seues mesures màximes:

La alçària serà de 70 cm.
La base serà un quadrat o un cercle de 50 cm.

A més, hauran de portar, en lloc visible el “lema” i el nom de la comissió, així com anar acompanyades d'una explicació de la mateixa i a ser possible bilingüe.

Les inscripcions s'efectuaran presentant el butlletí corresponent en la Delegació d'Infantils de la Junta Central Fallera de dilluns a dijous i de 18:30 a 20:00 h, o a través de la pàgina web de la Junta Central Fallera (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

El termini d'admissió finalitza el dia 14 de desembre del 2017.

Les maquetes hauran d'entregar-se de 17:00 a 20:00 h. el dia 21 de desembre en la Fira de Mostres i a l’estand de la Junta Central Fallera. Totes les obres presentades seran exposades al públic en el lloc que oportunament es donarà a conéixer.

Les maquetes hauran de retirar-se el dia 4 de gener de 2018 de 19:00 a 21:00h. en el recinte de la fira d’Expo Jove.

El Jurat està facultat per a interpretar les bases d'este concurs i podrà decidir sobre aquelles qüestions no previstes en les mateixes. Les seues decisions seran inapel·lables.

La Junta Central Fallera es reserva el dret de suspendre el concurs si les inscripcions no superen el 10% del cens de Falles de la Junta Central Fallera.

La inscripció i la participació en este concurs porten implícita l'acceptació d'estes bases.

 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte