• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Nou premi per als llibrets de falla

La Direcció General de Política Lingüística crea un nou premi per als llibrets de falles de la ciutat de València dotat amb 30.000 euros.

La Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport crea un nou premi per als llibrets de falles de la ciutat de València dotat amb 30.000 euros.

L’ajuda està dins de les subvencions destinades a la promoció de l’ús del valencià en l’àmbit festiu per a l’any 2018.

La nova modalitat per a la ciutat de València se suma a les ja existents d’edició en valencià dels llibres de Falles, de la Magdalena, de les Fogueres i de Moros i Cristians.

La Conselleria d’Educació, Cultura, Investigació i Esport crea una nova modalitat d’ajudes per a fomentar l’ús del valencià en els llibrets de les falles de la ciutat de València. Estes ajudes exclusives per a les comissions falleres de la ciutat vénen motivades per la declaració de la festa com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat i la creixent participació els últims anys de les comissions falleres del Cap i Casal en els premis als llibres de falles.

La nova modalitat entra dins de les subvencions destinades a la promoció de l’ús del valencià en l’àmbit festiu per a l’any 2018, que s’emmarquen dins de les actuacions de promoció d’activitats dirigides al foment de l’ús del valencià en el món associatiu relacionat amb les festes populars.

En concret, les subvencions per al foment del valencià destinades a llibres de falles de la ciutat de València comptarà amb una dotació de 30.000 euros per a distribuir en 20 premis, el primer dels quals serà de 4.000 euros, el segon de 3.500 euros, el tercer de 3.000 euros, el quart de 2.500 euros, el cinqué de 2.000 euros, del sisé al desé de 1.500 euros, de l’11é al 15é de 1.000 euros i del 16é al 20é de 500 euros.

Per a l’obtenció de les ajudes es valorarà la qualitat de l’edició, els continguts literaris, l’extensió del text escrit en valencià, la difusió del llibre i la publicitat en valencià.

Les ajudes es podran sol·licitar a partir de la publicació de la convocatòria en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ i es podran portar a terme mitjançant el formulari model que es trobarà en el lloc web següent:

www.ceice.gva.es/va/web/dgplgm/subvenciones.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte