• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Entrades Gales de les Cultura

La delegació de Cultura té 20 entrades dobles per als seguidors de les xarxes de JCF

La delegació de Cultura de Junta Central Fallera celebra les seues Gales de la Cultura al Palau de les Arts este cap de setmana (19 de gener, l'adulta, i 20 de gener, l'infantil)

Per este motiu, conviden a qualsevol persona de la Comunitat Valenciana (faller o no) a assistir a qualsevol d'estos dos actes. Només cal ser un amant de la cultura i del teatre faller, voler disfrutar d’una nit o vesprada meravellosa estrenant ubicació per a estes Gales i ser molt ràpid a l’hora de enviar el teu mail de petició d'entrades, perquè només hi ha 20 entrades dobles disponibles per a cada Gala.

El correu electrònic s'ha d’enviar-lo amb les dades personals: Nom, cognoms i falla (si és que pertanys a alguna). S'ha d'especificar, també, a quina de les dos gales es vol anar.

L’adreça on enviar el correu és: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Important: fins este pròxim dimecres, 17 de gener de 2018, o fins que s'esgoten les entrades a disposició dels seguidors en xarxes socials

El que tinga sort de ser un dels elegits tindrà que arreplegar les teues entrades a la delegació de Cultura de JCF (avda. plata 117 de València), el pròxim dijous 18 de gener de 2018, per la vesprada.

Nota:

Si pertanyes a una comissió de les que participen a les Gales de la Cultura informa’t abans si han demanat una entrada per a tu en la secretaria de la teua falla, així haurà més gent que puga disfrutar esta oportunitat.

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte