• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Dansa Infantil i Adulta de les Falles

El esdeviment tindrà lloc a la plaça de la Mare de Déu el dia 11 de maig 

Dansa Infantil

Un any més, la Junta Central Fallera i l’Ajuntament de València conviden les comissions de falla a participar en la dansà infantil a la Mare de Déu dels Desemparats, que s’organitza en col·laboració amb la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana.

La dansà tindrà lloc el divendres 11 de maig, a les 20.00 hores, a la plaça de la Mare de Déu.

La modalitat de dansà que es ballarà serà la de passeig pla i passades de balls de comptes, amb una duració aproximada de 40 minuts. La participació en està dansà és per a balladors i balladores d’edats compreses entre 8 i 15 anys. Donada la limitació d’espai, la quantitat de parelles corresponent a cada grup estarà en funció del total d’inscrits i es comunicarà una volta tancada la inscripció.

Els grups que estiguen interessats a participar han d’enviar un correu electrònic abans del 23 d’abril a l’adreça electrònica <Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; omplint la fitxa adjunta.

Inscripció dansa infantil

Dansa Adulta

Per segon any, seguint las proposta consensuada l’any passat en la comissió de treball de tots els grups participants, la dansà de la Mare de Déu es multiplica i s’habilitarà una jornada de danses pròpia per al món faller per a augmentar les possibilitats de participació dels grups de comissions de falla pertanyents a la Junta Central Fallera, que d’esta manera podran disfrutar també d’esta emotiva dansà a la plaça.

Enguany esta edició de la dansà del món faller a la plaça de la Mare de Déu tindrà lloc el divendres 11 de maig, a les 23 hores.

Es recorda que, tal com van acordar els mateixos grups en la comissió de treball, podran participar en esta jornada (com en la resta de convocatòries adultes) les parelles mixtes i que la modalitat de dansà d’esta jornada seguirà la mateixa estructura de la dansà de la Mare de Déu en els últims anys. Per tal de coordinar de la millor manera possible el ritual de la dansà s’informarà de l’assaig previ oportunament a tots els grups participants i es farà una reunió amb els responsables dels grups.

Després de la magnífica acollida de la primera edició celebrada l’any passat i donada la limitació d’espai, la quantitat de parelles corresponent a cada grup estarà en funció del total d’inscrits i es comunicarà una volta tancada la inscripció. Per a ordenar les sol·licituds de participació es tindrà en compte que es tracte de grups consolidats, que hagen participat en l’última edició de Balls al Carrer i, si fóra el cas, l’ordre de presentació de la sol·licitud.

Els grups que estiguen interessats a participar han d’enviar un correu electrònic abans del 23 d’abril a l’adreça electrònica <Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; omplint la fitxa adjunta.

Inscripció dansa adulta

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte