• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Arriba el XLIV Concurs de Betlems de JCF

Les Comissions participants poden muntar el Betlem fins al dia 7 de desembre de 2018

La Junta Central Fallera, sempre atenta a mantindre les nostres tradicions per mitjà de la seua DELEGACIÓ D’INFANTILS I JOVENTUT, convoca el XLIV CONCURS DE BETLEMS en les modalitats de “TRADICIONAL” i de “LLIURE DISSENY”. A este efecte i per tal de poder concursar, les Comissions de Falla participants es comprometen a instal·lar, en els seus casals i en lloc preferent, un Betlem que haurà d'estar muntat el dia 7 de DESEMBRE de 2018.

El jurat començarà les seues visites a les 10:00 hores els dies 8 i 9 (dissabte i diumenge), i, després del dinar, continuarà el seu recorregut amb la resta de betlems fins a la conclusió dels programats per a cada un dels esmentats dies.

1. Hi haurà dos modalitats de Betlems, una denominada BETLEM TRADICIONAL i l’altra denominada de LLIURE DISSENY. En cadascuna d’elles hi haurà dos categories:

CATEGORIA “A”: Estaran inclosos tots aquells Betlems que reunisquen una superfície major de HUIT metres quadrats en total.

CATEGORIA “B”: Estaran inclosos tots aquells Betlems que reunisquen una superfície mínima de TRES metres quadrats i màxima de HUIT metres quadrats.

2. Per a considerar un Betlem de concurs, este haurà de portar inclosos obligatòriament com a elements bàsics, els següents passatges bíblics:

L’Anunciació de l’Àngel a la Verge

L’Anunciació de l’Àngel als Pastors

El Naixement L’Adoració dels Pastors

Els Reis Mags

3. Les inscripcions s'efectuaran presentant el butlletí corresponent en la DELEGACIÓ D’INFANTILS de la Junta Central Fallera, de dilluns a dijous i de 18:00 a 20:00 hores. El termini d'admissió acaba el dia 22 DE NOVEMBRE DE 2018. També es pot fer la inscripció a través de la pàgina web de la Junta Central Fallera (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). En el mateix s’indicarà la modalitat i la categoria en què es desitja participar.

4. Per a coneixement de les Comissions inscrites en el Concurs, s'exposaran en el tauler d'anuncis de la Junta Central Fallera, o a través de la pàgina web de la Junta Central Fallera (www.fallas.com) la data i els itineraris de la visita del jurat, així com l'hora de començament dels mateixos.

5. Si, en el moment de la visita del Jurat, el Betlem no estiguera muntat, o estiguera tancat el Casal, la Comissió de la Falla quedarà automàticament fora de concurs, per la qual cosa el Jurat no repetirà la visita.

6. El Jurat està facultat per a interpretar les BASES d’este concurs, i podrà decidir sobre aquelles qüestions no previstes en les mateixes. Les seues decisions seran inapel·lables.

7. La Junta Central Fallera es reserva el dret a suspendre el Concurs si les inscripcions no superen el 10% del cens de les Falles de la Junta Central Fallera.

8. La inscripció i la participació en este Concurs porten implícita l’acceptació d’estes BASES.

Oportunament, i a través de la Secretaria Virtual i la pàgina web de la JCF, s’indicarà el dia, l’hora i el lloc per a l’entrega dels premis.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte