• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Termini presentació precandidates a Falleres Majors de València 2022

El termini per a presentar a les precandidates a Falleres Majors de València 2022 serà del 5 al 20 de juliol de 2021.

No es tindrà en compte cap candidatura rebuda amb posterioritat a la finalització del termini.

Les interessades podran presentar les seues candidatures emplenant el butlletí disponible en la Secretaria Virtual, signat i segellat. L'accés als butlletins d'inscripció serà a través de la Secretaria Virtual > Zona Privada > Inscripcions >Tràmits > Preselecció Major / Preselecció Infantil. En el cas de les menors, haurà d'anar signat pels dos pares o tutors legals.

Una vegada emplenat s'haurà d'imprimir, signar, escanejar en format jpg o pdf i enviar a través de la Secretària Virtual per MENÍ PRINCIPAL > REGISTRE D'ENTRADA

No s'acceptarà cap butlletí emplenat a mà per a evitar errors de transcripció.

Les llistes de les candidates es remetran per correu el 23 de juliol i es podrà presentar reclamació fins al 27 de juliol al següent correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Així mateix, s'adjuntarà al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. dos fotografies (una de particular i una altra de fallera), totes dues de pla de bust i en format jpg. La grandària de les fotografies serà entre 1 i 3Mb, mai inferior ni superior a l'indicat.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte