• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Bases i reglament del campionat de petanca 2021-2022 de Junta Central Fallera

Bases i reglament del campionat de petanca 2021-2022 de Junta Central Fallera

Estes són les bases i el reglament del campionat de petanca 2021-2022 de Junta Central Fallera

Campionats de Petanca Masculí i Femení

S'informa a totes les comissions de l'obertura del termini d'inscripció per al XXIX Campionat de Petanca en la modalitat Masculí/Mixt i Femení de Junta Central Fallera.

El termini d'inscripció s'iniciarà el pròxim 23 de setembre i finalitzarà el 4 d'octubre 2021, de tots dos campionats.

Les inscripcions hauran de realitzar-se a través de Secretaria Virtual, esports, comprovant en la Delegació que els jugadors consten censats en JCF com a membres de la comissió participant. Els equips estaran formats entre 3 i 5 jugador@s, podent jugar únicament 3 persones en cada partida, no podent-se canviar al llarg d'aquesta. Una vegada un jugador siga canviat, no podrà tornar a participar en el campionat.

Els campionats es duran a terme en el POLIESPORTIU DE JOCS TRADICIONALS darrere del Palau de Congressos. L'única fase serà el diumenge 17 d'octubre i es disputarà en format Suís a 4 rondes (les jornades se sortegen aparellant a equips amb la mateixa puntuació). Les partides tindran una duració màxima d'una hora, començant totes les partides de cada jornada amb el xiulet inicial. Els 8 millors equips passaran a la final. En cas d'empat a nombre de victòries es tindran en compte la diferència de punts. Els campions de grup, disputaran la final i els subcampions el tercer i quart lloc. En aquesta fase, les partides tindran una duració màxima d'una hora i quart, excepte la final i tercer perquè no tindran límit. Les partides, horari i classificació, es penjaran després de cada ronda en un tauló al costat de la taula de control.

Aquests campionats, no tenen cap cost. Si no s'arribara a un mínim d'equips inscrits (8), no es podran celebraran els mateixos en eixe cas, la Delegació d'Esports avisaria a les comissions inscrites amb suficient antelació.

CONSIDERACIONS A TINDRE EN COMPTE EN EL CAMPIONAT:

Serà norma d'obligat compliment, presentar el DNI en la taula de control abans de la primera partida (9.00), havent d'estar tots els components de l'equip 15 minuts abans de l'hora del començament de la competició.

Totes les partides de cada ronda s'iniciaran de manera simultània en fer sonar el xiulet per l'àrbitre. Una vegada finalitze el temps es farà saber mitjançant un altre xiulet. Una vegada sone el xiulet final, la partida acabarà quan s'acaben les boles d'aqueix torn. En el cas que alguna de les falles no es trobe a l'hora indicada en el seu camp de joc, se li sumarà un punt en contra per cada minut que arribe tard després d'un termini de 5 minuts de cortesia.

Si arribara amb més de 15 minuts de retard, se li donarà la partida per perduda 13-0. En cas que algun equip inscrit no es presente el dia de la competició, totes les seues partides se li donaran per perdudes amb un resultat de 13-0. En cas d'alguna jugada dubtosa, es podrà sol·licitar la presència d'un component de la Delegació d'Esports de JCF, per a dirimir aquesta jugada. El funcionament de tot el campionat es regirà per el “Reglament oficial de l'esport de la petanca” de la Federació Espanyola de Petanca.

ES PRENDRAN TOTES LES MESURES DE SEGURETAT VIGENTS RESPECTE A LA COVID-19. ESTES BASES ESTARAN CONDICIONADES A LA NORMATIVA SANITÀRIA DEL MOMENT.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte