• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Informació per a la realització de cursos CRE

Esta és la informació per a la realització de cursos CRE

Per a poder participar en una despertà, així com altres modalitats pirotècniques que siguen manifestacions festives tradicionals, segons la legislació vigent (ITC 18), és necessari tindre la certificació acreditativa de Consumidor Reconegut com a Expert (CRE).

Un curs de formació CRE pot ser impartit per qualsevol RGCRE (responsable de grup CRE), a través d'una entitat que haja signat un conveni de formació amb la Generalitat Valenciana, com és el cas de la Junta Central Fallera (només en la modalitat de despertà).

Junta Central Fallera organitza anualment cursos de formació CRE per als participants en la Macrodespertà organitzada per ella. Pròximament s'enviarà la informació dels cursos que s'organitzaran en aquest exercici.

En tot cas, si una falla, sector, agrupació, etc. desitja organitzar un curs de formació CRE, comptant amb els seus propis formadors (RGCRE), pot acollir-se al conveni de formació de JCF.

Per a celebrar un curs haurà de sol·licitar-se amb, almenys, VINT dies d'antelació, a través de la Secretaria Virtual en ZONA PRIVADA-TRAMITS-ORGANITZAR CURS CRE.

Se sol·liciten les següents dades:

  • Número i nom de la falla, sector o agrupació
  • Persona, e-mail i telèfon de contacte per a l'enviament de material i resoldre qualsevol dubte
  • Data i hora en la qual se celebrarà el curs
  • Lloc: denominació i adreça
  • Nombre aproximat d'alumnes que assistiran
  • Nom i DNI del/dels RGCRE que impartirà o impartiran el curs

JCF donarà d'alta el curs en la plataforma de la GVA i subministrarà el material en versió PowerPoint que utilitza en els seus cursos. Quan s'aproxime la data d’aquest, enviarà també l'examen que han d'emplenar els alumnes
i una plantilla Excel. 

Una vegada celebrat el curs, es retornaran els exàmens a JCF, que serà qui els corregisca, i la fulla Excel omplida amb les dades dels assistents.

En uns dies, JCF donarà d'alta els aprovats en la plataforma de la GVA, assignant-los al grup CRE de Junta Central Fallera i es publicarà en la Secretaria Virtual el resultat, juntament amb els certificats CRE en PDF. Es poden
trobar en la ZONA PRIVADA-CONSULTES-CRES I RGCRES.

Per a qualsevol dubte o aclariment, vos podeu adreçar a la delegació de JCF responsable de la formació CRE, que és la de Pirotècnia (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte