• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Inscripcions XI Volta a peu de les Falles

S'informa les comissions falleres que està obert el termini d'inscripció i pagament per a la XI Volta a Peu de les Falles.

Aquesta carrera està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb Junta Central Fallera.

El termini d'inscripció finalitzarà el dia 18 de novembre a les 23:00h, o fins a arribar a les 1.500 inscripcions.

La inscripció es realitzarà a través del web www.fdmvalencia.es i tindrà un cost de 2,65€ per corredor. Per a apuntar-se com a faller cal fer-ho constar en el formulari d'inscripció en la casella habilitada.

També existeix la possibilitat de realitzar la carrera caminant. Per a apuntar- se cal seleccionar l'opció marxa a peu/marxa nòrdica. Aquesta modalitat no generarà classificació dels participants.

La carrera es disputarà el diumenge 21 de novembre, amb eixida a les 9.00 hores, des del carrer Marqués de Sotelo, recorrent un total de 5.500 m.

Recordem que hi ha premis per als tres primers fallers i falleres classificats. Així mateix, hi haurà premis per a les tres primeres falles classificades. Per a la classificació per equips puntuaran els 5 primers integrants de la comissió en cada categoria, comptabilitzant-se la suma de temps reals. També s'entregarà premi a la falla amb més participants que finalitzen la carrera, ja siga corrent o caminant.

Per a donar-li un toc faller a la carrera agrairíem als runners que assistisquen a la prova abillats amb peces falleres, ja siga mocador, brusa o qualsevol element de la indumentària que consideren adequada. Amb tot això esperem que els fallers puguen gaudir d'un diumenge diferent, divertit i amb un bon ambient faller i esportiu.

També obrim termini perquè aquells fallers que volen participar com a voluntaris, ens facen arribar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant nom de la falla, nom i cognoms del voluntari, DNI, data de naixement i telèfon de contacte. El 17 de novembre en la Petxina, a les 19.30 hores, es realitzarà una xarrada informativa per part dels responsables del voluntariat de la Fundació Esportiu Municipal a la qual haureu d'acudir.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte