• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Una exposició fotogràfica reflectirà en el cap de setmana del Patrimoni la diversitat i la inclusió en les Falles

Una exposició fotogràfica reflectirà en el cap de setmana del Patrimoni la diversitat i la inclusió en les Falles

Des de la Delegació de Solidaritat i Inclusió volem realitzar en el pròxim cap de setmana del Patrimoni una exposició fotogràfica que puga reflectir la diversitat i la inclusió en les Falles.

Per això, animem als amants de la fotografia, siguen professionals o no, que ens facen arribar les seues fotografies sobre aquesta temàtica a través dels correus Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. des de la recepció d'aquest correu i fins este dijous 25 de novembre a les 20 hores.

Podeu enviar fotos que donen visibilitat a tots els aspectes que relacionen a les Falles amb la inclusió, igualtat, diversitat i participació social. Les obres estaran exposades al jardí de Junta Central Fallera el pròxim dissabte 27 de novembre a partir de les 10 del matí.

La grandària de la imatge fotogràfica serà per a impressió en 20 x 25 cm en format JPG o TIFF amb les següents característiques: mínim 1920 x 1080 píxels a 300 ppp, encara que l'ideal serien 2.400 x 3000 píxels a 300ppp. La foto anirà acompanyada del nom de l'autor o autora i un títol.

Els autors de les obres premiades cedeixen els drets de les mateixes a JCF per a la seua publicació, difusió i ús, sempre que es faça constar, en tot moment, el nom de l'autor.

Els autors de les obres premiades, exposades i/o presentades es responsabilitzen totalment de ser titulars dels drets d'autor i, en conseqüència, que no existeixen drets de tercers. També es responsabilitzen de tota reclamació que poguera sorgir per “drets d'imatge”, quedant alliberats, per això, de tota responsabilitat la JCF i entitats col·laboradors o patrocinadores.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte