• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les comissions falleres recapten 5.600 euros per a la investigació del càncer infantil

Les comissions falleres recapten 5.600 euros per a la investigació del càncer infantil

INCLIVA i Corazón Solidario contra el Cáncer agraeixen la gran implicació del món faller en la investigació de neuroblastoma, el tumor sòlid extracraneal més freqüent en els xiquets i xiquetes

L'Institut d'Investigació Sanitària INCLIVA, de l'Hospital Clínic de València, i Corazón Solidario contra el Cáncer han mostrat el seu agraïment al món faller per la seua extraordinària resposta i la seua gran implicació en la I Campanya de Guardioles Solidàries impulsada per aquesta associació per a donar suport a la investigació en càncer infantil, que ha permés recaptar 5.600 euros.

Representants de les comissions falleres participants, acompanyats per Cristina Peris, delegada de Solidaritat i Inclusió de la Junta Central Fallera, han fet lliurament d'aquesta donació en la seu de INCLIVA. En l'acte van intervindre, per part de INCLIVA, Vicente de Juan, director gerent, Maite Sáenz, secretària general, i la Dra. Rosa Noguera, coordinadora del Grup d'Investigació Traslacional de Tumors Sòlids Pediàtrics; i, en representació de Cor Solidari, Josefa Jiménez Sacie, voluntària el comerç de la qual és, a més, punt de venda de l'associació, i Carmen Caballero, relacions públiques.

Cor Solidari va posar en marxa enguany aquesta nova iniciativa amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació sanitària en càncer infantil mitjançant la distribució de guardioles entre les comissions falleres de la ciutat i que, en paraules de la seua presidenta, Mar Pinilla, ha superat amb escreix les expectatives inicials perquè, “encara que s'esperava tindre un bon resultat, ha acabat sent tot un èxit”.

En total han participat en la campanya 72 comissions falleres pertanyents a 16 sectors. Els sectors de Jesús (13), Rascanya (19) i Saïdia (13) han sigut els que han comptat amb més participants.

A més de les guardioles falleres, amb les quals s'han recaptat 4.530 euros, es van posar en marxa altres iniciatives complementàries, com la venda de polseres daurades amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil -que se celebra el 15 de febrer- amb la qual es van obtindre 410 euros. També, en la mateixa data, es van vendre mocadors solidaris en diferents col·legis de Gandia, la qual cosa va permetre recaptar 660 euros més.

L'import total recaptat serà destinat a la línia d'investigació de neuroblastoma infantil, el tumor sòlid extracraneal més freqüent en els xiquets, que dirigeix la Dra. Rosa Noguera.

En l'acte celebrat en INCLIVA, es va fer lliurament als representants de les comissions falleres participants de diplomes d'agraïment, dissenyats i donats per l'empresa Punt Gràfic Gandia, S.L. També es va destacar a les comissions que van aconseguir més recaptació, a les quals es va entregar un reconeixement (dissenyat i donat per l'empresa Korte XYZ, de València) per la seua especial contribució (Falla Gayano Lluch, de Rascanya; Falla Bilbao-Maximiliano Thous, de Zaidía; Falla del Pintor Segrelles i Falla Albacete-Marvá, de Roqueta-Arrancapins; Falla Veneçuela- Agustín Sales, de Jesús; Falla Almirall Cadarso-Conde d'Altea, de Pla del Remei; Falla Olivereta-Cerdà i Rico, de Olivereta; i Falla L'Equador-Alcalde Gurrea, de Benicalap).

Sobre Corazón Solidario

Corazón Solidario és una associació jove, que va nàixer al setembre de 2020 del projecte conjunt de cinc companyes que, després d'haver prestat la seua col·laboració en diverses ONG, van decidir conjuminar el seu treball a fi de recaptar fons per a col·laborar en la lluita contra el càncer.

Corazón Solidario desenvolupa la seua activitat amb l'ajuda de socis i empreses col·laboradores i a través de la creació i participació en esdeveniments solidaris. A més, ha creat una xicoteta botiga en línia de productes dissenyats per les pròpies integrants per a ampliar les opcions de participar a totes les persones que ho desitgen en el seu projecte de col·laboració en la investigació contra el càncer.

El 100% dels beneficis obtinguts per aquesta Associació es destinen a INCLIVA, a través dels diversos grups d'investigació en oncologia.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte