• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L’elecció de les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor per a l’any 2023 es trasllada al divendres 30 de setembre

L’elecció de les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor per a l’any 2023 es trasllada al divendres 30 de setembre

‘La Fonteta’ canvia de data

L’acte d’elecció de les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor per a l’any 2023 es trasllada al divendres 30 de setembre. La participació del Valencia Basket en l’Eurolliga ha fet que el calendari faller haja hagut de menejar-se.

El club taronja ha sigut convidat a participar en la màxima competició europea després que els 11 clubs fundadors i accionistes de l’Eurolliga deixaren fora als equips russos del CSKA Moscou i Zenit San Petersburg pel conflicte bèl·lic a Ucraïna. En el seu lloc, el Partizan de Belgrad i Valencia Basket els substituiran.

La competició arranca a la Fonteta eixe cap de setmana amb l’enfrontament davant el Villeurbanne i per això s’ha hagut d’avançar un dia la gala d’elecció de les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor per a l’any 2023.

Cal recordar també que, dies abans, la Fonteta serà l’escenari de la Copa Davis. Un nou esdeveniment que afegir a tots els que es celebren al ‘pavelló dels somnis’.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte