• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

La Fonteta balla al ritme de 'Mon Amour' amb Zzoilo

El cantant de El Puig dona pas a la desfilada de candidates infantils amb el seu "Mon Amour"

Continuant apostant per artistes autòctons, segueix amb la terna d'actuacions el cantant del Puig Zzoilo, qui ens va delectar amb el seu conegut tema 'Mon Amour'.

Aquest tema gràcies al seu llançament amb la col·laboració de la cantant Aitana es va convertir en qüestió de setmanes en el més escoltat en tota Espanya i va fer arribar a l'artista de 21 anys a les llistes més reconegudes i escoltades de les plataformes musicals, i també a les ràdios musicals més importants del país. I com no, va tindre el seu efecte al món faller, i és que, aquesta cançó que es va publicar el desembre de 2020, ens ha acompanyat des d'eixe moment, convertint-se també en una de les preferides de les nostres Falleres Majors de València i Corts d'Honor. De fet, va ser tot un himne per a elles al llarg del procés d'elecció de l'any passat.

Tindre l'oportunitat de viure en directe a Zzoilo amb la interpretació d'aquest tema no podia imaginar altra reacció del públic de la Fonteta i tot el pavelló sencer es va ficar en peu per a cantar i ballar al seu ritme. Una mescla de sensacions de records de l'any viscut amb Carmen, Nerea i les seues Corts d'Honor, però també d'il·lusions per veure començar la desfilada de les candidates infantils que donava pas a continuació.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

  • A44I6556
  • A44I6558

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte