• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Comença l'elaboració del ban faller de 2023

Primera trobada de la Mesa de Diàleg per a l'elaboració del ban faller de 2023

La Mesa de Diàleg per a l'elaboració del ban faller de 2023 s'ha reunit este dimarts per primera vegada per a posar sobre la taula alguns dels assumptes que estaran integrats en la norma que regirà el dia a dia de la ciutat durant la pròxima edició de Falles.

La trobada l'ha presidida el regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, qui ha mostrat el seu agraïment a totes les entitats participants "per la seua predisposició per al diàleg i la recerca d'acords, bases fonamentals que des del govern de Joan Ribó hem impulsat sistemàticament perquè la celebració de les Falles compte amb la col·laboració de totes i tots i també supose una oportunitat festiva, cultural, econòmica i social per a totes i tots els participants en estes reunions".

Entre els assumptes abordats en esta primera trobada, hi ha hagut el calendari de revetles i d'instal·lació de carpes així com de parades de bunyols i mercats ambulants. Sobre tots estos aspectes hi ha hagut acords per traslladar propostes consensuades als diversos servicis municipals implicats en la celebració de les Falles perquè el seu personal tècnic les avalue i comprove la viabilitat de les mateixes.

Esta cita de la Mesa de Diàleg per a l'elaboració del ban faller de 2023 ha comptat amb la participació de representants de la Federació d'Associacions Veïnals de València, la Interagrupació de Falles, les federacions de falles d'Especial i de Primera A, l'Associació de Comerciants del Centre Històric, la Confederació Empresarial Valenciana, la Federació d'Oci, Turisme i Joc, l'Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris, la Federació d'Hostaleria de la Comunitat Valenciana i la Unió de Consumidors.

A més, han estat representats els servicis municipals de Residus Urbans i Neteja, Mobilitat Sostenible, Qualitat Acústica i de l'Aire, Patrimoni Històric, Sanitat, Policia Local i Protecció Civil.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte