• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Demà arranquen els concerts de Falles a l’Albereda amb 16 hores de música en directe

Demà arranquen els concerts de Falles a l’Albereda amb 16 hores de música en directe

Les portes s’obriran a les 18 hores, l’accés es troba a l’altura del pont de l’Exposició i es desplegarà un dispositiu especial de seguretat i neteja

Els concerts de Falles tornen este divendres, dia 10, i el dissabte, 11 de març, al passeig de l’Albereda. Seran dos jornades de huit hores de música en viu cadascuna, amb un cartell de 17 grups nacionals i bandes locals que canten en valencià. Les portes s’obrin a les 18 hores i només s’hi pot accedir a l’altura del pont de l’Exposició. L’Ajuntament posarà en marxa un dispositiu especial de seguretat i neteja amb motiu de l’espectacle.

El recinte s’estén des de l’inici del passeig de l’Albereda, on està localitzat l’escenari, d’esquena als Vivers, fins el pont de l’Exposició, on estan les portes d’accés, que obriran a les sis de la vesprada i tancaran a les tres de la matinada. Compta amb un aforament màxim de 15.000 persones per a cadascun dels dies. Un terç de les entrades ―5.000― han estat repartides de manera gratuïta pel consistori a través d’un sorteig públic en què es van inscriure més de 14.000 persones; la resta, també de forma gratuïta, per Amstel, l’empresa col·laboradora.

El divendres 10 de març actuaran grups com Fangoria, Miss Caffeina, La Habitación Roja, Nancys Rubias o Chimo Bayo. El dissabte serà el torn dels valencians ZOO i La Fúmiga, i el duo composat per Carlos Areces i Aníbal Gómez DJ.

Cartell del dia 10

Tania Bajo i Marien Baker seran les primeres a actuar, seguides pel grup de L’Eliana La Habitación Roja, un dels plats forts del primer dia dels concerts de Falles. El tercer a entrar a escena serà Fat Gordon, qui donarà el relleu a Miss Caffeina, referent de l’escena indie pop-rock nacional dels últims anys. Continuaran La Luisi i Nancys Rubias, liderades per Mario Vaquerizo. A continuació, el públic podrà vibrar amb Alaska i Nacho Canut, alma mater de Fangoria, i Chimo Bayo, figura clau del tecno espanyol de la dècada dels 90. L’encarregat d’acomiadar l’espectacle serà curfew.

Cartell del dia 11

Salva Gómez, Víctor Pérez, Colomet, Pupil·les i Nonai Sound, per este ordre, donaran la benvinguda a l’auditori el dissabte 11. Prepararan el terreny a ZOO, el grup de Gandia que ompli recintes musicals a Madrid i Barcelona i que s’ha convertit en referent de la música en valencià. DJ Lauder prosseguirà el festival i donarà pas a La Fúmiga, altre dels grans representants de l’escena valenciana. Finalment, la festa, l’humor i el ball estaran assegurats amb Carlos Areces i Aníbal Gómez DJ, els components d’Ojete Calor.

  • Fqor5EgWYAA7DG0
  • Fqor5yfXwAEi1lC

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte