• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L’Ajuntament convoca concurs d’idees per al disseny de les carrosses de la Batalla de Flors

L’Ajuntament convoca concurs d’idees per al disseny de les carrosses de la Batalla de Flors

La Junta de Govern aprova l’atorgament de subvencions a les comissions falleres per la il·luminació dels carrers

La Junta de Govern ha aprovat la convocatòria del concurs d’idees per al disseny de 30 carrosses de la Batalla de Flors, l’acte amb què es tanca la Gran Fira de Juliol. Podran concórrer els artistes que hagen realitzat carrosses en anys anteriors així com artistes de les arts plàstiques o constructives amb experiència acreditada o professionals que posseïsquen la titulació del cicle superior d’artista faller, entre d’altres. El termini de presentació d’instàncies és de deu dies hàbils a comptar des de la publicació de les bases. 

Tota la documentació així com les propostes presentades cal presentar-la a les dependències del Servici de Cultura Festiva, a la Casa Consistorial, en horari de 9 a 14 hores. Un comité de selecció serà el responsable de valorar i classificar les idees presentades.

En total, cal presentar el disseny de 4 carrosses de la secció especial A, 6 de la secció especial B, 10 de la secció ordinària A, 10 carrosses de la secció ordinària B.

Subvencions a la il·luminació decorativa

La Junta de Govern Local ha aprovat també este divendres la concessió de les subvencions a les comissions falleres beneficiàries de la convocatòria aprovada al desembre de 2022 per a la il·luminació decorativa dels carrers de les seues respectives demarcacions. Es tracta d'un import de 171.778,82 euros, que ve a donar suport a les activitats d'ornamentació lluminosa d'un total de 260 comissions falleres.

Transport de les falles

La Junta de Govern Local també ha acordat concedir subvencions directes a les comissions falleres que assumiren el transport de les falles amb motiu de la pandèmia de la covid. L’import total destinat per a estes ajudes és de 34.282,91 euros i seran compatibles amb d’altres impulsades amb la mateixa finalitat per altres administracions públiques o ens públics o privats.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte