• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Junta Central Fallera celebra este diumenge la final del torneig juvenil de e-sports

Junta Central Fallera celebra este diumenge la final del torneig juvenil de e-sports

Las Naves acollirà la competició en una jornada que estarà presidida per la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor

Junta Central Fallera celebrarà este pròxim diumenge 4 de juny la final de la tercera edició del torneig de e-sports, que acollirà un any més el centre d'innovació Las Naves. La competició està organitzada per la delegació de Juvenils de Junta Central Fallera en col·laboració amb Encom Games, Electronic Arts i Las Naves, i en la mateixa els participants competeixen jugant al videojoc de futbol FIFA23 per a la consola PlayStation 4.

La jornada comptarà amb l’assistència de la Fallera Major de València, Laura Mengó, i la seua Cort d’Honor, que no voldran perdre's cap detall de les partides, que estaran narrades per dos reconeguts comentaristes com són Dani Meroño i Vicente Civera, que, a més d’exercir de mestres de cerimònies, realitzaran entrevistes prèvies i postpartit als jugadors.

La fase final del torneig es desenvoluparà presencialment este diumenge després de les eliminatòries celebrades online els passats dies 27 i 28 de maig. Els fallers juvenils que s'enfrontaran en la final, una vegada classificats, seran Izan Gómez, Marcos Soriano, Marcos Villena i Marcos Medina.

Durant la jornada, els participants també podran conéixer més detalls del Sono·lab de Las Naves, el primer laboratori sonor experimental de la ciutat per a fomentar la innovació social i democratitzar el coneixement de les noves tendències de creació i producció musical.

Tal i com explica el seu responsable, Gilles Martin, esta instal·lació va dirigida a la ciutadania en general, des de persones del món de la música i la creació musical fins a estudiants, persones neòfites i col·lectius vulnerables, perquè "democratitzar el coneixement és obrir-lo a totes les persones".

El lliurament dels premis del torneig es realitzarà en la Gala Juvenil de Junta Central Fallera de l’exercici 2023-2024.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h