• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Junta Central Fallera celebra este diumenge la final del torneig juvenil de e-sports

Junta Central Fallera celebra este diumenge la final del torneig juvenil de e-sports

Las Naves acollirà la competició en una jornada que estarà presidida per la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor

Junta Central Fallera celebrarà este pròxim diumenge 4 de juny la final de la tercera edició del torneig de e-sports, que acollirà un any més el centre d'innovació Las Naves. La competició està organitzada per la delegació de Juvenils de Junta Central Fallera en col·laboració amb Encom Games, Electronic Arts i Las Naves, i en la mateixa els participants competeixen jugant al videojoc de futbol FIFA23 per a la consola PlayStation 4.

La jornada comptarà amb l’assistència de la Fallera Major de València, Laura Mengó, i la seua Cort d’Honor, que no voldran perdre's cap detall de les partides, que estaran narrades per dos reconeguts comentaristes com són Dani Meroño i Vicente Civera, que, a més d’exercir de mestres de cerimònies, realitzaran entrevistes prèvies i postpartit als jugadors.

La fase final del torneig es desenvoluparà presencialment este diumenge després de les eliminatòries celebrades online els passats dies 27 i 28 de maig. Els fallers juvenils que s'enfrontaran en la final, una vegada classificats, seran Izan Gómez, Marcos Soriano, Marcos Villena i Marcos Medina.

Durant la jornada, els participants també podran conéixer més detalls del Sono·lab de Las Naves, el primer laboratori sonor experimental de la ciutat per a fomentar la innovació social i democratitzar el coneixement de les noves tendències de creació i producció musical.

Tal i com explica el seu responsable, Gilles Martin, esta instal·lació va dirigida a la ciutadania en general, des de persones del món de la música i la creació musical fins a estudiants, persones neòfites i col·lectius vulnerables, perquè "democratitzar el coneixement és obrir-lo a totes les persones".

El lliurament dels premis del torneig es realitzarà en la Gala Juvenil de Junta Central Fallera de l’exercici 2023-2024.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte