• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Arranquen les preseleccions per a triar a les candidates a Falleres Majors de València de 2024

Arranquen les preseleccions per a triar a les candidates a Falleres Majors de València de 2024

La primera fase de l'elecció s'allargarà durant tot el mes de juliol

Este cap de setmana comencen les preseleccions per a triar a les candidates a Falleres Majors de València de 2024. La primera fase d’este procés que es desenvolupa per sectors fallers en els quals es divideix la ciutat s'inicia, en concret, este divendres i s'allargarà durant tot el mes de juliol.

Així, arranca el procés per a triar a les màximes representants de les Falles de 2024, que succeiran en el càrrec a Laura Mengó i Paula Nieto. Durant les pròximes quatre setmanes, diferents emplaçaments de la ciutat de València, amb els jardins del Palau de la Música com a nucli central, acolliran aquests actes carregats d'emoció emmarcats en la programació de la Gran Fira de València.

El primer sector que elegirà a les seues candidates serà Russafa B este mateix divendres. El dissabte serà el torn per a Algirós, El Carme i Poblats al Sud i el diumenge, per a Canyamelar-Grau-Natzaret i Malva-rosa-Cabanyal-Beteró.

El cap de setmana del 7, 8 i 9 de juliol els protagonistes seran els sectors Mislata, Quatre Carreres, El Pilar-Sant Francesc, Patraix, Olivereta i Russafa A. Al següent, els dies 14, 15 i 16, seran els sectors Pla del Real-Benimaclet, La Roqueta-Arrancapins, Jesús, La Creu Coberta, Camins al Grau i Benimàmet-Burjassot-Beniferri.

Finalment, els sectors Rascanya, La Seu-La Xerea-El Mercat, Botànic-La Petxina, Pla del Remei-Gran Via, Quart de Poblet, Benicalap, Campanar i Saïdia completaran el cicle els dies 20, 21 i 22 de juliol.

Uns dies després, les candidates es donaran cita en la Ciutat de l'Artista Faller en el 'Sopar de la Punxà', l'acte que simbolitza la 'punxà' de les flors de les diferents carrosses que l'endemà participaran en la Batalla de Flors. El sopar reunirà centenars de fallers i falleres que acompanyaran durant la nit a les i els artistes fallers.
Amb això, es donarà pas a la següent fase de l'elecció, que tindrà com a epicentre l'acte d'elecció de les Falleres Majors de València i Corts d'Honor de 2024 que acollirà a la tardor, com és tradició, el pavelló de la Font de Sant Lluís, la 'Fonteta'.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte