• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Carlet acull l'Assemblea de les Juntes Locals Falleres

Aborda qüestions com la Marató de Truc, el torneig 'Fallers de Vaqueta', la Mostra de Teatre o la pròxima cita de la 'Champions' de Playbacks

El municipi de Carlet ha acollit esta setmana l'Assemblea de les Juntes Locals Falleres, en la qual s'han abordat qüestions com la Marató de Truc, el torneig 'Fallers de Vaqueta', la Mostra de Teatre, l'èxit de la celebració de la 'Gala dels 1' o la pròxima cita de la 'Champions' de Playbacks.

L'assemblea, que ha comptat amb l'assistència d'un total de 29 juntes locals de la Comunitat Valenciana, ha començat amb l'aprovació de l'acta anterior i amb les paraules del vicepresident 1r de Junta Central Fallera i responsable de l'àrea de Juntes Locals, Dani Buj. Seguidament, la delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera ha exposat el seu informe general.

Així, ha ressaltat la "impecable organització" de la Junta Local Fallera de Sueca de la Gala Fallera de la Comunitat Valenciana, ha felicitat la JLF de Paterna per la Mostra de Teatre Faller celebrada fa unes setmanes en la localitat i ha expressat el seu agraïment a la fundació Maides per l'acolliment del besamans per part de les juntes locals falleres.

D'altra banda, ha informat que els censos i recompenses ja estan en marxa "en aquesta nova era de la digitalització" i ha felicitat la Junta Local Fallera de Borriana per l'organització de la 'Gala dels 1' que es va celebrar la setmana passada. Durant la mateixa es va entregar el premi ‘El Parot’ a l'artista Luis Herrero com a reconeixement a la seua trajectòria.

Quant a les pròximes convocatòries, s'ha informat que la Marató de Truc se celebrarà a La Pobla de Vallbona al desembre, mentre que el torneig 'Fallers de Vaqueta' serà a Dénia.

Respecte a la 'Champions' de Playback, s'ha indicat que se celebrarà els dies 17 i 18 de juliol a les 22.00 hores als Jardins del Palau dins de la programació de la Gran Fira de València.

Durant l'Assemblea de les Juntes Locals també s'han exposat les conclusions dels jurats de les passades Falles 2023. Sobre aquest tema, s'ha informat que en la pròxima Assemblea d'octubre es prendran decisions sobre el procés dels jurats de cara a la celebració de les Falles 2024.

Finalment, la Junta Local Fallera de Dénia ha avançat detalls de l'acte d'Homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte