• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Aprovat el pagament de 375.000 euros en ajudes a les comissions falleres

Aprovat el pagament de 375.000 euros en ajudes a les comissions falleres

Les ajudes corresponen a la convocatòria general de 2023, que compta amb un pressupost total de més de 3 milions d'euros

La Junta de Govern Local ha donat llum verda este divendres al pagament de subvencions a les comissions falleres en concepte d'ajudes a la construcció de monuments fallers per import de 375.032,64 euros. Es tracta del tercer pagament que autoritza l'Ajuntament en el marc de la convocatòria de subvencions 2023 per a la construcció dels monuments, que va ser aprovada al desembre passat amb un muntant total de 2.123.174 euros, i que es va ampliar posteriorment amb 849.269 euros més.

Durant la reunió de la Junta s'ha aprovat la justificació de les subvencions, després d’efectuar les comprovacions formals que exigix la convocatòria, i així mateix s'ha atorgat a la Junta de Govern Local la competència requerida per a l'aprovació del reconeixement de l'obligació de la despesa disposada a les comissions, segons els acords adoptats prèviament per l'organisme el mesos de març, abril i maig passats.

Com és preceptiu, les comissions falleres beneficiades queden subjectes al compliment de les obligacions que recull la normativa reguladora en vigor.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte