• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La 'Champions' de Playbacks arriba este estiu als jardins del Palau

La 'Champions' de Playbacks arriba este estiu als jardins del Palau

Un total de sis comissions falleres de València i d’altres poblacions de la província pujaran a l’escenari el dilluns 17 i el dimarts 18

La 'Champions' de Playbacks de la Comunitat Valenciana arriba este estiu en la seua quarta edició als jardins del Palau de la Música, dins de les activitats de la Gran Fira de València 2023. En este concurs, organitzat per la delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera, participen comissions de diverses juntes locals de la província de València, que durant la pròxima setmana oferiran un espectacle increïble, amb música, decoracions i vestuaris dignes dels grans musicals.

Les actuaciones seran, concretament, els dies 17 i 18 de juliol als jardins del Palau. El dilluns 17 arribaran a l'escenari la falla Joventut d'Albal amb 'West side story', la comissió Costa i Borràs-Agostina d'Aragó de València amb 'Klompen' (guanyadora del XXXVII concurs de Playbacks de Junta Central Fallera en modalitat grup A) i la falla Plaça de Lepant de Benetússer amb 'Siempre juntos'.

El dimarts 18 serà el torn per a la comissió El Charco de Catarroja amb 'El príncep d'Egipte', la falla Josep Antoni de La Pobla de Vallbona amb 'El zorro' i la comissió Antoni Pardo de Torrent amb 'Àfrica'.

La Fallera Major de València, Laura Mengó, i les components de la seua Cort d'Honor seran les encarregades d'entregar el dimarts, després de les actuacions, els premis del concurs, que reconeixeran els millors playbacks de la província de València, així com la millor interpretació masculina i femenina i el millor decorat.

El vicepresident 1r de Junta Central Fallera i responsable de l'àrea de Juntes Locals, Daniel Buj, ha convidat al món faller a assistir a les representacions de la 'Champions' de Playbacks i descobrir amb elles "un espectacle increïble, amb música, decoracions i vestuaris dignes dels grans musicals".

A més, ha destacat que enguany la competició "ix als carrers per a arribar a tot el públic i, per això, aterra en un marc incomparable com són els jardins del Palau, que durant el mes de juliol acullen les Preseleccions i altres tantes actuacions de les activitats de la Gran Fira de València, i que s'han convertit ja en tot un espai de referència".

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte