• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La convocatòria per a realitzar la imatge gràfica de les Falles 2024, oberta fins al 24 de juliol

La convocatòria per a realitzar la imatge gràfica de les Falles 2024, oberta fins al 24 de juliol

El jurat valorarà l'experiència en projectes semblants, la qualitat dels treballs, l'originalitat i la creativitat

L'Ajuntament de València mantindrà oberta fins dilluns que ve, 24 de juliol, la convocatòria dirigida professionals del disseny i la il·lustració i a empreses del sector de la comunicació creativa per a realitzar la imatge gràfica de les Falles de 2024. Esta s'ha encarregat per mitjà d'una crida a projecte amb la col·laboració de l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), de l'Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i de l'Associació d'Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (COMUNITAD).

Segons les bases d'esta convocatòria, podran presentar-se a la convocatòria professionals, estudis de disseny o d'il·lustració, agències de publicitat o empreses del sector, amb personalitat jurídica, així com una unió temporal d'empreses. Les candidatures hauran d'incloure un dossier de treballs així com el currículum o l'acreditació professional dels candidats i candidates. I la forma de presentació d'esta informació serà digital a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L'experiència en projectes semblants, la qualitat dels treballs desenvolupats o l'originalitat i la creativitat en els resultats mostrats seran criteris que avaluarà un comité de selecció.

Conclòs el termini de presentació de candidatures, la Regidoria de Benestar Social i Cultura, a través del procediment de contracte menor, adjudicarà per un import de 6.050 euros la realització de la creativitat de la campanya gràfica de les Falles de València del 2024 i les adaptacions bàsiques d'esta.

La realització de la creativitat per a la campanya gràfica per a les Falles de València de 2024 comporta la cessió dels drets que resulten transferibles de publicació, reproducció i explotació a favor de l'Ajuntament de València, sense límit geogràfic ni temporal.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte