• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Manuela Guillén Escrig ja llueix la seua banda com a Reina infantil de les Festes de Segorbe 2023

Manuela Guillén Escrig ja llueix la seua banda com a Reina infantil de les Festes de Segorbe 2023

El Jardí Botànic Pau va ser l'escenari de la proclamació de Manuela Guillén Escrig com a Reina Infantil de les Festes Patronals de Segorbe de 2023. Un acte al qual va acudir la Fallera Major Infantil de València, Paula Nieto Medina.

Després de la recepció d'autoritats i el posterior passacarrer fins al Jardí Botànic Pau, va donar inici l'acte de proclamació de Manuela i les seues dames d'honor, Candela Pérez i Gemma Martínez, així com de la cort d'honor.

La reina de l'any anterior, Victoria Moya, va ser l'encarregada d'imposar la banda que acredita a Manuela Guillén com a màxima representant infantil de les festes segorbines, un emblema al qual es va afegir la medalla de la ciutat imposada per l'alcaldessa de Segorbe, Mª Carmen Climent.

Una vegada proclamada, Manuela va rebre en l'escenari a la Fallera Major Infantil de València, Paula Nieto Medina, que va voler felicitar-la de primera mà. Al costat d'ella, també van estar presents la Bellesa del Foc infantil d'Alacant, Inés Llavador i la Reina infantil de les festes de Castelló, Alejandra Sáez.

En l'acte va destacar la intervenció del mantenidor, José Antonio Escrig Aparicio, tio de la reina, que va voler fer un recorregut sobre les seues vivències a Segorbe amb tocs literaris i sense oblidar exaltar la figura de Manuela, les seues dames i la cort d'honor.

Les Festes Patronals de Segorbe, dedicades a la Triple advocació Esperanza, Cova Santa i Loreto, tindran lloc fins al 10 de setembre.

 

 Fotografies: Armando Romero (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte