• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Els ninots indultats de les Falles 2023 ja llueixen al Saló de Cristall de l’Ajuntament de València

Els ninots indultats de les Falles 2023 ja llueixen al Saló de Cristall de l’Ajuntament de València

Des de hui, dilluns 4 de setembre, i fins al pròxim divendres día 8, el públic podrá disfrutar de ‘La Pirotècnia’ de Carlos Carsí que va aconseguir l’indult del seu ninot per a l'Antiga de Campanar i també de "Dia de Pasqua en l'Albufera", d'Enric Ginestar, el ninot indultat infantil de la comissió Almirall Cadarso-Comte d’Altea.

La mostra forma part de la setmana del ninot indultat i es podrà visitar en horari de matí, des de les 8 hores fins a les 14 hores.

El ninot indultat gran, que porta per lema ‘Pirotècnia’, és obra de l'artista faller Carlos Carsí que va aconseguir salvar-lo de les flames per a la comissió de secció Especial, Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana (l’Antiga de Campanar). Pel que fa al ninot indultat infantil, va ser la comissió Almirall Cadarso-Comte d’Altea de la secció Primera, la que va aconseguir l’indult de la mà de l’artista José Enrique Ginestar i el seu ‘Dia de Pasqua en l’Albufera’.

La ‘Pirotècnia’ representa a dos falleres, una mare i una filla, que contemplen el castell de focs d’artifici des de sa casa. I tot perquè la menuda està malalta i no pot contemplar-lo d’altra manera. D’altra banda, ‘Dia de Pasqua en l’Albufera’ representa un grup de xiquets i xiquetes passant un dia al parc natural, en barca i amb la indumentària regional.


A més, el pròxim divendres, 8 de setembre a les 17hores, tindrà lloc en el Museu Faller de València l'acte de lliurament oficial dels ninots indultats, així com del cartell oficial de les Falles de 2023, obra de Democràcia Estudi, i del quadre oficial de la Fallera Major de València, Laura Mengó, obra de Marina Puche.

 

Fotografies: Ajuntament de València

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte