• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Lourdes Climent Moreno reina en Castelló

Castelló exalta a Lourdes Climent Moreno com a Reina de les Festes de la Magdalena 2024.

La nit del dissabte 9 de setembre ha tingut nom propi a la ciutat de Castelló, Lourdes Climent Moreno, qui ha sigut exaltada com a Reina de les Festes de la Magdalena 2024.

Lourdes, acompanyada de les Dames de la ciutat, Irene Arasa Miralles, Diana María Vico Casanova, Marta Gual Irigoyen, Teresa del Carmen Cumba Soler, Adriana Llopis Pascual i Laura Traver Sanchís, ha pogut viure una nit màgica d'especial emoció i sentiment, en la qual no han faltat els seus familiars i amics, així com les autoritats locals i altres personalitats de la ciutat.

L'encarregada de fer imposició de la banda de Reina a Lourdes ha sigut Begoña Carrasco, alcaldessa de la ciutat, qui també va llegir l'Acta de Nomenament de les noves representants.

No han volgut faltar a aquesta important cita en el Teatre Principal de la ciutat de Castelló, Laura Mengó, Fallera Major de València, ni la Bellesa del Foc, Belén Mora, que han mostrat tot el seu afecte cap a la seua companya Lourdes que lluïa radiant en el tron de màxima representant de la festa gaiatera.

Fotografías: Armando Romero (JCF)


Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte