• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Este és el jurat que triarà a la Fallera Major Infantil de València 2024

Este és el jurat que triarà a la Fallera Major Infantil de València 2024

Cada jurat està composat per set membres. Tres d’ells han sigut designats per la presidència de Junta Central Fallera i els altres quatre triats per l’Assemblea de presidentes i presidents de falla.

MARÍA BERBEL FERNÁNDEZ – Fallera Major Infantil de València 2009

Fallera de la comissió Mestre Rodrigo- General Avilés del Sector Campanar. Té en possessió el Bunyol d’Or.

Es analista genètica en malalties rares o minoritàries i oncologia.

 NOELIA IBÁÑEZ CASTRO – Graduada en Educació primària i Cort d’Honor de la Fallera Major de València de 2018.

Fallera de la comissió de la Plaça de Sant Bult del sector La Seu-La Xerea- El Mercat i en possessió del Bunyol d’Or.

ALEJANDRA COMPAÑ LAPUENTE – Mestra de primària i tècnic superior en Educació Infantil. Cort d’Honor de la Fallera Major de València 2015.

Fallera de la comissió Plaça de Patraix del sector Patraix. Té en possessió el Bunyol d’Or ab Fulles de Llorer. A més, és membre de la delegació de festejos de JCF

CARLES BERRIALES ARLANDIS - President de la comissió Guillem Sorolla-Recaredo del sector El Pilar-Sant Francesc

Carles és president de la seua falla des de 2014 i té en possessió del Bunyol d’Or. Abans de ser president, a més va ocupar el càrrec de delegat d'infantils.Impulsor del grup de teatre i de la creació del premi Sorolla, que s'atorga cada any a persones o entitats que hagen destacat en el món de les Falles. Carles ha sigut diverses vegades jurat de preselecció i de falles, fins i tot, de la Secció Especial. Col·laborador habitual en diferents mitjans de comunicació fallers, Carles és psicòleg en l'especialitat de motivació i creixement personal.

VICENTE REDONDO RUIZ - President de la comissió Verge de la Fuensanta del sector Olivereta.

Vicente és faller des que vaig nàixer i per tant, té en possessió el Bunyol d’Or i Brillants ab Fulles de Llorer.Entre els càrrecs que ha ostentat destaquen els de la delegació d'abonats, delegació de festejos o infantils, a més de ser vicepresident i secretari. Ara mateix porta en el càrrec de president quatre anys.

Vicente treballa com a auxiliar d'Infermeria a l’hospital La Salut, des de fa dos dècades però a més, ha format part d'un grup de joves com a monitor de temps lliure.

FRANCISCO CASTELLANO IBÁÑEZ – Membre de JCF – Comissió Lope de Vega del sector La Seu-la Xerea-el Mercat

Francisco pertany a la mateixa comissió des de l’exercici 1964-1965 i per tant, té en possessió el Bunyol d’Or i Brillants ab Fulles de Llorer.Pel que fa a la seua trajectòria en càrrecs directius, en l’any 1972 va començar a formar part de la directiva com a Vice-Secretari. Però a més, Francisco va ser durant 22 anys vicepresident. Des de la dècada dels 70, Francisco ha format part de Junta Central Fallera, primer com a vocal electe.

En 2015 Francisco va rebre el màxim guardó de la seua comissió per complir 50 anys consecutius com a faller. Entre les seues responsabilitats, ha sigut jurat de falles infantils i majors, fins i tot en Secció Especial.

MARTA PUIG ROYO - Fallera de la comissió Xiva-Francisco de Llano del sector Patraix

Marta pertany a la falla Xiva-Francisco de des que vaig nàixer i té en possessió el Bunyol d’Or. Va ser Fallera Major de la seua comissió en 2019 i Fallera Major Infantil en 2005, a més de formar part de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València en 2006. 

Marta sempre ha participat en activitats de la falla i quan va passar a la comissió major va formar part de la delegació d’activitats diverses i també en festejos. Tanmateix, ha sigut dos anys delegada d'infantils i actualment este és el seu segon any com lotera i el quart en el grup de festejos. Marta és mestra d’educació Infantil i primària especialitzada en Pedagogia Terapèutica i Audició i Llenguatge.

Així mateix, estos jurats comptaran amb la presència d’una persona interventora designada per Junta Central Fallera sense veu ni vot en cap de les deliberacions del mateix, amb l’objectiu de vetlar pel bon funcionament del procés i com a testimoni davant qualsevol possible reclamació. Una figura que es limitarà a observar el procés i afavorir la comunicació per a la logística de les proves acordades pels membres del jurat.

INTERVENTORA JURAT INFANTIL:

Margarita Gómez- Secretària d’Incidències de JCF

 

Fotografies: Armando Romero (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte