• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Este és el jurat que triarà a la Fallera Major de València 2024

Este és el jurat que triarà a la Fallera Major de València 2024

Cada jurat està composat per set membres. Tres d’ells han sigut designats per la presidència de Junta Central Fallera i els altres quatre triats per l’Assemblea de presidentes i presidents de falla.

AMPARO GÓMEZ GÓMEZ – Cort d’Honor de la Fallera Major de València 2014

Fallera de la comissió Avinguda Regne de València-Ciscar del sector Pla del Remei-Gran Via. Té en possessió el Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer.

És diplomada en magisteri de primària amb les especialitats d’anglès i educació física i treballa al Col·legi Nostra Senyora de Loreto FESD.

BÁRBARA SASTRE GAITÁN – Fallera

Fallera de la comissió Marqués de Lozoya- Poeta Cervera i Grifol del sector Quatre Carreres. Té en possessió el Bunyol d’Or i Brillants ab Fulles de Llorer.

És delegada de protocol en la seua falla. A més, Bàrbara és membre de la delegació de cultura de JCF i ha sigut fotògrafa de les FFMMV i les seus Corts d’Honor. Col·labora també amb la revista digital “Letras de Fuego”

EVA CAPILLA PONCE – Fallera

Fallera de la comissió Jesús- San Francesc de Borja- Marqués de Zenete del sector La Roqueta- Arrancapins. Té en possessió el Bunyol d’Or i Brillant ab Fulles de Llorer.

Va ser membre de JCF des de 1988 a 2001 formant part de les delegacions de Juntes Locals, Secretaria i Cultura. En secretaria va ser vicesecretària i en cultura secretària de la delegació, a més de col·laborar estretament amb la de Protocol i Relacions Públiques de la que va ser acompanyant de les Corts d’Honor.

Va ser jurat de la FMV 1990, Pepa Oliver Mompó i de les Falleres Majors Infantils de València 1993 i 1994, María Asensi López i Lorena Cervera Peris.

ADRIÁN GÓMEZ IRANZO - President de la comissió Plaça de Luis Cano del sector Benimamet-Burjassot-Beniferri

Adrián afronta el seu segon any al capdavant de la seua comissió i té en possessió el Bunyol d’Argent. Anteriorment, va ser tresorer.

És responsable del departament de finances d’una empresa del sector tèxtil.

ANAIS LORENTE MEDINA - Presidenta de la comissió Ramiro de Maeztu – Humanista Furió del sector Camins al Grau

Fallera des del seu naixement, té en possessió el Bunyol d’Or ab Fulles de Llorer. És la presidenta de la comissió des de l'exercici 2021-2022, però abans va formar part de l'àrea de protocol de JCF des de 2018, on va ostentar el càrrec de secretària en 2020 i va ser també assessora de vicepresidència en 2021.

NOELIA SOLER DIAZ - Membre de JCF- Fallera de la comissió Cadis-Dénia del Sector Russafa A

Noelia forma part de la JCF i té en possessió el Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer.

Ha format part de les delegacions de protocol i arxiu i també ha sigut jurat de falles infantila en 2013 i 2015. A la seua comissió ostenta el càrrec de secretària des de 2007 i va ser Fallera Major en 2008 i 2017.

ARTUR PART ESCRIVÀ - Fallera de la comissió L’alguer-Enginyer Rafael Janini del sector Algirós

Faller des del seu naixement de la Plaça Dr. Collado, va passar també per la comissió de Lanterna –   Na Rovella – Avda. De l’Oest. Té el Bunyol d’Or ab Fulles de Llorer.

Desde el passat exercici, és faller de la falla l’Alguer – Enginyer Rafael Janini, formant part també de la directiva de la Federació-Agrupació del Marítim com a delegat de la Delegació de Mitjans de Comunicació.

Així mateix, estos jurats comptaran amb la presència d’una persona interventora designada per Junta Central Fallera sense veu ni vot en cap de les deliberacions del mateix, amb l’objectiu de vetlar pel bon funcionament del procés i com a testimoni davant qualsevol possible reclamació. Una figura que es limitarà a observar el procés i afavorir la comunicació per a la logística de les proves acordades pels membres del jurat.

INTERVENTORA JURAT INFANTIL:

Margarita Gómez- Secretària d’Incidències de JCF

 

Fotografies: Armando Romero (JCF)

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte