• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Comença el camí cap a la Fonteta

Les candidates coneixen de prop als seus jurats en l’acte de presentació que ha tingut lloc a la seu de Junta Central Fallera i que finalitzarà el pròxim 30 de setembre amb l'elecció de les candidates a FFMMV 2024,

Hui s'han donat cita en la seu de Junta Central Fallera les 73 candidates majors i 73 infantils amb els seus respectius jurats, que van ser presentats dilluns passat en l'assemblea de presidentes i presidents de falla. Nervis, emoció i sentiments que es van despertant davant l'imminent inici del procés d'elecció. Una il·lusió que hem vist reflectida en les cares de les xiquetes i les dones que van tindre la fortuna de ser triades prèviament en els seus sectors allà pel mes de juliol.

Han sigut les candidates infantils les primeres a tindre l'honor de conéixer de prop al seu jurat, en una reunió celebrada en el saló de plens de Junta Central Fallera. La reunió ha sigut encapçalada pel president de JCF, Santiago Ballester, qui també ha volgut conéixer a les candidates i poder dedicar-les unes paraules. Després d'aquesta reunió i de compartir primeres impressions, s'han dirigit a les ja emblemàtiques escales de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Allí, amb l'edifici Reina Sofia com a fons, s'han reunit amb les candidates majors, perquè els mitjans de comunicació pogueren realitzar les fotos oficials de totes elles amb els jurats.

Després de les fotografies ha sigut el torn de les candidates majors que han pogut conéixer de prop al seu jurat, en una reunió privada en la qual han intercanviat les primeres sensacions, una trobada que, com en el cas de les infantils, ha estat presidida per Santiago Ballester.

Després de finalitzar la jornada, les 146 candidates han rebut el seu número, eixe amb el qual realitzaran les jornades de proves que les acostarà a l'#Elecció24.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte